31 Günlük Bebeğim Uyumuyor

60 görüntüleme
İ

İrem K.

8 Temmuz 2025 15:47
Geceleri 3 zaatte bir uyandırıyorum beslenmesi için genelde kendisi 2 saate uyanıyor sabah da 8 de uyanıp kakasını gazını yaptı ama hala ıkınıyordu besledim uyucak gibi oldu ama uyuyamadı sonra 14.30 da tekrar kakasını yaptı çok az gaz çıkardı ama hala ıkınmaya devam ediyordu şuan saat 18.30 ve hala uyumadı gazı var gibi ağlıyor uyuyamıyor her şeyi yaptım gaz damlası ve probiyotik kullanıyoruz masaj da yapıyorum yağ sürüp
Ayşegül A.

Ayşegül A.

8 Temmuz 2025 20:02
53 günlük bebeğim benimki de gündüzleri hiç uyumuyordu.son bi kaç gündür biraz uyumaya başladı.bazen 2 bazen 1 kere uyuyor. Ama uyutana kadar çok ağlıyor.sürekli ağlayan bir bebek ama gece uyumalarımız güzel çok şükür.aç yada uykusu olup uyumakta da zorlanıyor olabilir.koynumda yüz üstü uyuyabildiğini keşfettim ben.uzanıyorum üstüme yatırıyorum çok ağlıyor ilk başta 10 dkkayı bulduğu oluyor.beyaz gürüldü açıyorum emziğini veriyorum.pış pış sesi yapıyorum ve iki kaş arasından alnına kaşının üstüne hafif yukarı doğru parmağımla gezdiriyorum masaj yapıyorum.o çok fayda ediyor.dene istersen belki yüz üstü severse öyle uyutup en az yarım saat iiyice daldığında yatağına koyabilirsin.koyduğunda pış pış yaparsın arkasından.ama böyle durumda dikkat etmen gerekir yüz üstü uyumak pek güvenli değil.gözün onda olsun.karnı doyduğu gbi gazı çıkmadan yapma derim.kusma ihtimaline karşı.şuan koynumda uyuyor😅 tek sıkıntım ordan yatağa koyabilmekte.uyanabiliyor çnkü.
İ

İrem K.

9 Temmuz 2025 08:10
Ben de aynen öyle besledikten sonra omzumda uyursa uyuyor 5-10 dakika bu arada dün 8 de uyanıp gece 2de uyudu
Ayşegül A.

Ayşegül A.

9 Temmuz 2025 08:55
Kucağında uyuduğu süreleri de sayman gerekirmiş sanırım.kucakta da uyuyor çünkü.Orda uykusunu alıyorsa yatakta uyumaya direniyor olabilir.benimki biraz öyle.yatağı sevmiyor.zaten ilk aylar kucakta uyuması çok normalmiş.güven,temas istiyor.bu günler geçicek.çok yoruluyoruz ama bir gün büyüyecek çok çabuk geçiyor zaman.ben doktoruma uyumuyor mama bile fayda etmedi sakinlemedi dedim.40 günlükken konuşmuştuk bnu.Bana dediki eğer bu zamana kadar gündüz uyumuyorsa genetiktir.kabullenmeniz lazım uyumucak.allah yardımcınız olsun demişti😅

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir