30 Günlük Uyumuyor

123 görüntüleme
Z

Zeynep

14 Şubat 2026 06:28
Bebeğim 30 günlük son 12 saatte o kadar az uyudu ki. Sabah ezanı okunuyor şu an eşim de ben de bitik durumdayız. Acaba hasta mı olacak o yüzden mi diye düşünüyorum. Ya da bu büyük bir sorun mu hastaneye götürmeli miyim bilmiyorum
A

Azra

14 Şubat 2026 07:06
Gazı olabilir mi sancılanıyor mu ayaklarını karnına doğru çekmeye çalışıyor mu eğer gazı varsa uyumaz sürekli emmek ister kendini rahatlatmak için
Hatice C. .

Hatice C. ..

14 Şubat 2026 09:20
Bi rahatsızlığı yoksa burun tıkanıklığı, sicaklama, gaz sancısı dışında ilk aylar böyle oluyor sonrasında küçük molalarla 4 ,5 nci aylarda sakinlesiyor bebekler
Z

Zeynep

14 Şubat 2026 13:01

Azra

Gazı olabilir mi sancılanıyor mu ayaklarını karnına doğru çekmeye çalışıyor mu eğer gazı varsa uyumaz sürekli emmek ister kendini rahatlatmak için

Gazı var gece çıkarıyor bacaklarını çekerek ama gaz sancısından önce de uyanıktı
Z

Zeynep

14 Şubat 2026 13:02

Hatice Celik

Bi rahatsızlığı yoksa burun tıkanıklığı, sicaklama, gaz sancısı dışında ilk aylar böyle oluyor sonrasında küçük molalarla 4 ,5 nci aylarda sakinlesiyor bebekler

Burnu doğduğundan beri hırıltılı temizliyorum ama değişen bir şey yok
Z

Zeynep

14 Şubat 2026 13:02

Zeynep

Burnu doğduğundan beri hırıltılı temizliyorum ama değişen bir şey yok

Nereden anlayabilirim gerçekten tıkanıp olup olmadığını
Hatice C. .

Hatice C. ..

14 Şubat 2026 13:05

Zeynep

Nereden anlayabilirim gerçekten tıkanıp olup olmadığını

Fizyolojik suyla yıkama sonrasi burun temizleticiyle çektirin nazalla eczanelerde var rahatlamış keyfi yerine gelmişse tıkanıklık yüzündendir
R

Rukiye A.

16 Şubat 2026 11:43
nebilazatör ile soğuk buhar verip sonra bir kaç damla serum fizyolojik damlatın. Bende de aynı problem vardı doktora götürdük böyle yapmam gerektiğini kesinlikle aspiratör ile çekmemem gerektiğini söyledi. Aynı zamanda bebeğinizin ağzına süt gelip gelmediğine reflüye dikkat edin bu durumda sürekli hırıltıya sebep oluyor
Z

Zeynep

16 Şubat 2026 11:59

Rukiye Akış

nebilazatör ile soğuk buhar verip sonra bir kaç damla serum fizyolojik damlatın. Bende de aynı problem vardı doktora götürdük böyle yapmam gerektiğini kesinlikle aspiratör ile çekmemem gerektiğini söyledi. Aynı zamanda bebeğinizin ağzına süt gelip gelmediğine reflüye dikkat edin bu durumda sürekli hırıltıya sebep oluyor

Kesinlikle çekilmemesinl neden söyledi. Ben şimdiye kadar o şekilde yapıyordum çünkü. Soğuk buharı ne kadar süre yapmam gerekiyor
R

Rukiye A.

16 Şubat 2026 12:13
3 aydan önce kılcal damar yapıcı çok hassas olduğu için kanama, tahriş enfeksiyon gibi nedenlere sebep olunuyor çok hassas yapıdalar bu tarz müdahaleler yapmayın dedi. Açıkçası bizde dediği gibi yaptık. 8 saatte bir soğuk buhar veriyorum ardından serum fizyolojik sıkıp yüz üstü çevirip biraz sırtına vuruyorum var olan akıp gidiyor. Hatta sonrasında yumuşadığı içim hapşırma yoluyla da kendiliğinden çıkmaya başladı. Reflü hırıltısı olmasın diye de başını biraz yukarıda tutuyorum altını değiştirirken veya oyun oynamak için yatırırken OMUZLARI İLE BİRLİKTE yumuşak bir yastığın üstüne koyuyorum. Bunu da doktor söylemişti
Z

Zeynep

16 Şubat 2026 12:23
Galiba bebeğimdeki reflu hırıltısı dediğiniz şey. Ama bu ara burnu da tıkanık gibi sanırım çektiğim için tahriş oldu. Dediğiniz gibi yapıyım inşallah iyi olur çok teşekkür ederim 🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir