30 Günlük Uyumuyor
123 görüntüleme
Z
Zeynep
14 Şubat 2026 06:28
Bebeğim 30 günlük son 12 saatte o kadar az uyudu ki. Sabah ezanı okunuyor şu an eşim de ben de bitik durumdayız. Acaba hasta mı olacak o yüzden mi diye düşünüyorum. Ya da bu büyük bir sorun mu hastaneye götürmeli miyim bilmiyorum
A
Azra
14 Şubat 2026 07:06
Gazı olabilir mi sancılanıyor mu ayaklarını karnına doğru çekmeye çalışıyor mu eğer gazı varsa uyumaz sürekli emmek ister kendini rahatlatmak için

Hatice C. ..
14 Şubat 2026 09:20
Bi rahatsızlığı yoksa burun tıkanıklığı, sicaklama, gaz sancısı dışında ilk aylar böyle oluyor sonrasında küçük molalarla 4 ,5 nci aylarda sakinlesiyor bebekler
Z
Zeynep
14 Şubat 2026 13:01
Gazı olabilir mi sancılanıyor mu ayaklarını karnına doğru çekmeye çalışıyor mu eğer gazı varsa uyumaz sürekli emmek ister kendini rahatlatmak için
Z
Zeynep
14 Şubat 2026 13:02
Bi rahatsızlığı yoksa burun tıkanıklığı, sicaklama, gaz sancısı dışında ilk aylar böyle oluyor sonrasında küçük molalarla 4 ,5 nci aylarda sakinlesiyor bebekler
Z
Zeynep
14 Şubat 2026 13:02
Burnu doğduğundan beri hırıltılı temizliyorum ama değişen bir şey yok

Hatice C. ..
14 Şubat 2026 13:05
Nereden anlayabilirim gerçekten tıkanıp olup olmadığını
R
Rukiye A.
16 Şubat 2026 11:43
nebilazatör ile soğuk buhar verip sonra bir kaç damla serum fizyolojik damlatın. Bende de aynı problem vardı doktora götürdük böyle yapmam gerektiğini kesinlikle aspiratör ile çekmemem gerektiğini söyledi. Aynı zamanda bebeğinizin ağzına süt gelip gelmediğine reflüye dikkat edin bu durumda sürekli hırıltıya sebep oluyor
Z
Zeynep
16 Şubat 2026 11:59
nebilazatör ile soğuk buhar verip sonra bir kaç damla serum fizyolojik damlatın. Bende de aynı problem vardı doktora götürdük böyle yapmam gerektiğini kesinlikle aspiratör ile çekmemem gerektiğini söyledi. Aynı zamanda bebeğinizin ağzına süt gelip gelmediğine reflüye dikkat edin bu durumda sürekli hırıltıya sebep oluyor
R
Rukiye A.
16 Şubat 2026 12:13
3 aydan önce kılcal damar yapıcı çok hassas olduğu için kanama, tahriş enfeksiyon gibi nedenlere sebep olunuyor çok hassas yapıdalar bu tarz müdahaleler yapmayın dedi. Açıkçası bizde dediği gibi yaptık. 8 saatte bir soğuk buhar veriyorum ardından serum fizyolojik sıkıp yüz üstü çevirip biraz sırtına vuruyorum var olan akıp gidiyor. Hatta sonrasında yumuşadığı içim hapşırma yoluyla da kendiliğinden çıkmaya başladı. Reflü hırıltısı olmasın diye de başını biraz yukarıda tutuyorum altını değiştirirken veya oyun oynamak için yatırırken OMUZLARI İLE BİRLİKTE yumuşak bir yastığın üstüne koyuyorum. Bunu da doktor söylemişti
Z
Zeynep
16 Şubat 2026 12:23
Galiba bebeğimdeki reflu hırıltısı dediğiniz şey. Ama bu ara burnu da tıkanık gibi sanırım çektiğim için tahriş oldu. Dediğiniz gibi yapıyım inşallah iyi olur çok teşekkür ederim 🌸