30 Dakikalık Uykular

108 görüntüleme
Z

Züleyha Ö. T.

9 Temmuz 2026 16:50
Merhaba anneler, oğlum 6 aylık. Doğduğundan beri gündüz uykuları çok kısa. Gece bir nebze daha iyi ama gündüz alarm kurmuş gibi 30. Dk da uyanıyor. Kimi zaman desteksiz pış pış yaparak kimi zaman ayağımda sallayarak uyutuyorum. Hangi yöntemle uyursa uyusun asla uzamıyor uykusu. Uyanıklığını 2 saat tutmaya çalışıyorum ama zor dayanıyor az uyuduğu için. Gündüz hep yerde yoruluyor enerjisini de atıyor. 30. Dk uyandığında gözlerinden uyku aksa da bir sonraki döngüye geçemiyor. Gündüz 3 uyku yapması gerekirken bizimki 4-5 uyku yapmak durumda kalıyor ve ben artık uyutmaktan bitik bi hale geldim. Ne yapmam lazım nasıl düzelecek bilmiyorum. O uyumadığı için de ne ben dinlenebiliyorum ne de o keyifli hale gelebiliyor
D

Dinara R.

Premium Üye
9 Temmuz 2026 16:58
Züleyha hanım dediğiniz durum felaket uykusu olarak adlandırılıyormuş benim bebeğim de 5 buçuk aylıkken başlamıştı. Sonra bir uyku eğitmeninin YouTube videosuna denk geldim. İzledim ve resmen eski 1-1,5 saatlik uykularına geri döndürdüm kızımı. Şimdi bulabilirsem size link atarım. Umarım işinize yarar 🤗
Z

Züleyha Ö. T.

9 Temmuz 2026 16:58
Dinara Rahmedova
Züleyha hanım dediğiniz durum felaket uykusu olarak adlandırılıyormuş benim bebeğim de 5 buçuk aylıkken başlamıştı. Sonra bir uyku eğitmeninin YouTube videosuna denk geldim. İzledim ve resmen eski 1-1,5 saatlik uykularına geri döndürdüm kızımı. Şimdi bulabilirsem size link atarım. Umarım işinize yarar 🤗
Çok mutlu olurum 🌸 inşallah çare olurr
D

Dinara R.

Premium Üye
9 Temmuz 2026 17:00
Züleyha Öksüz Temel
Çok mutlu olurum 🌸 inşallah çare olurr
https://youtu.be/cn_fTQ32N6g?si=mffsNjjn0AAl205R
Z

Züleyha Ö. T.

9 Temmuz 2026 17:01
Teşekkür ederimm
D

Dinara R.

Premium Üye
9 Temmuz 2026 17:02
Züleyha Öksüz Temel
Teşekkür ederimm
İnşallah işe yarar ve bebeğiniz güzel uykularına kavuşur.
N

Nur A.

9 Temmuz 2026 18:43
Aynısını yaşıyorduk uyku eğitimi almakla çare buldum
E

Elif K.

Premium Üye
9 Temmuz 2026 18:54
Uyku eğitimi kaç aylıkken ve kimden aldınız , faydası oldu mu
Z

Züleyha Ö. T.

9 Temmuz 2026 19:16
Nur Acar
Aynısını yaşıyorduk uyku eğitimi almakla çare buldum
Uyku eğitimini ben de düşündüm fakat kendimde güç bulamadım ve kendi doktorumuzla da konuştuk ilk iki sene olmaması gereken bir uygulama dedi.
N

Nur A.

16 Temmuz 2026 22:41
Züleyha Öksüz Temel
Uyku eğitimini ben de düşündüm fakat kendimde güç bulamadım ve kendi doktorumuzla da konuştuk ilk iki sene olmaması gereken bir uygulama dedi.
Desteksiz uyutmak amacım değil kesinlikle sürece başlarkende eğitmenimizle konuştum bu durumu benim amacım uyku saatlerini düzenlemek uykularını uzatmaktı çok şükür işe yaradı , hala benim destepimle uykuya geçiyor ama yarım saat yirmi dakikalar bitti şükür
N

Nur A.

16 Temmuz 2026 22:45
Elif Katırcıoğlu
Uyku eğitimi kaç aylıkken ve kimden aldınız , faydası oldu mu
Burda kimden aldığımı söylemek doğru olur mu bilemediğim için yazmamayı tercih ediyorum ama 8,5 aylıktı , evet faydası oldu ama şöyle söyleyeyim ne beklediğinize bağlı birazda ben desteksiz uyutmak için almadım saatlerini bir düzene sokmak ve uykularını uzatmak istediğim içindi kendim çok uğraştım beceremedim yardım aldım o yüzden. bebeğim çook inatçı zor oldu ama başardık
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir