30 Dakikalık Uykular
108 görüntüleme
Z
Züleyha Ö. T.
9 Temmuz 2026 16:50
Merhaba anneler, oğlum 6 aylık. Doğduğundan beri gündüz uykuları çok kısa. Gece bir nebze daha iyi ama gündüz alarm kurmuş gibi 30. Dk da uyanıyor. Kimi zaman desteksiz pış pış yaparak kimi zaman ayağımda sallayarak uyutuyorum. Hangi yöntemle uyursa uyusun asla uzamıyor uykusu. Uyanıklığını 2 saat tutmaya çalışıyorum ama zor dayanıyor az uyuduğu için. Gündüz hep yerde yoruluyor enerjisini de atıyor. 30. Dk uyandığında gözlerinden uyku aksa da bir sonraki döngüye geçemiyor. Gündüz 3 uyku yapması gerekirken bizimki 4-5 uyku yapmak durumda kalıyor ve ben artık uyutmaktan bitik bi hale geldim. Ne yapmam lazım nasıl düzelecek bilmiyorum. O uyumadığı için de ne ben dinlenebiliyorum ne de o keyifli hale gelebiliyor
D
Dinara R.
Premium Üye
9 Temmuz 2026 16:58
Züleyha hanım dediğiniz durum felaket uykusu olarak adlandırılıyormuş benim bebeğim de 5 buçuk aylıkken başlamıştı. Sonra bir uyku eğitmeninin YouTube videosuna denk geldim. İzledim ve resmen eski 1-1,5 saatlik uykularına geri döndürdüm kızımı. Şimdi bulabilirsem size link atarım. Umarım işinize yarar 🤗
Z
Züleyha Ö. T.
9 Temmuz 2026 16:58
Züleyha hanım dediğiniz durum felaket uykusu olarak adlandırılıyormuş benim bebeğim de 5 buçuk aylıkken başlamıştı. Sonra bir uyku eğitmeninin YouTube videosuna denk geldim. İzledim ve resmen eski 1-1,5 saatlik uykularına geri döndürdüm kızımı. Şimdi bulabilirsem size link atarım. Umarım işinize yarar 🤗
D
Dinara R.
Premium Üye
9 Temmuz 2026 17:00
Çok mutlu olurum 🌸 inşallah çare olurr
Z
Züleyha Ö. T.
9 Temmuz 2026 17:01
Teşekkür ederimm
D
Dinara R.
Premium Üye
9 Temmuz 2026 17:02
Teşekkür ederimm
N
Nur A.
9 Temmuz 2026 18:43
Aynısını yaşıyorduk uyku eğitimi almakla çare buldum
E
Elif K.
Premium Üye
9 Temmuz 2026 18:54
Uyku eğitimi kaç aylıkken ve kimden aldınız , faydası oldu mu
Z
Züleyha Ö. T.
9 Temmuz 2026 19:16
Aynısını yaşıyorduk uyku eğitimi almakla çare buldum
N
Nur A.
16 Temmuz 2026 22:41
Uyku eğitimini ben de düşündüm fakat kendimde güç bulamadım ve kendi doktorumuzla da konuştuk ilk iki sene olmaması gereken bir uygulama dedi.
N
Nur A.
16 Temmuz 2026 22:45
Uyku eğitimi kaç aylıkken ve kimden aldınız , faydası oldu mu
Yükleniyor...