30 Dakikalık Gündüz Uykuları
338 görüntüleme
T
Tuğçe ..
30 Temmuz 2026 21:23
Nasıl çözücem bilmiyorum ama gündüz uykuları 30-35 dk yı geçmiyor söylenen her şeyi yaptım desteksiz uyuttum 25. Dakikada uyandırdım rutin oluşturdum odayı kararttım. Başka tavsiyeniz var mı
A
Aysen K.
30 Temmuz 2026 21:37
Bence bunu kabullen 3 aylık 2. [Bebişim.oda](Bebişim.oda) 30 dk kısa kısa uyuyo🤣eğer bebek uyuyacaksa uyuyo uyumayacaksa ne yapsan olmuyo
D
Derya
30 Temmuz 2026 22:13
Bebeginiz kac aylik bilmiyorum ama 3 ayliksa bu aralardaysa kisa uykular normal ne zamanki uykular gunde 2 ye dusuyor o zmaan uzun uyumaya basliyorlar benim ogpumda 3 aylik suan bizinde gun icinde cogu zman 3 kisa uykumuz oluyo bi uzun oluyo bzen uzun hic olmuyo
T
Tuğçe ..
30 Temmuz 2026 22:16
Bebeginiz kac aylik bilmiyorum ama 3 ayliksa bu aralardaysa kisa uykular normal ne zamanki uykular gunde 2 ye dusuyor o zmaan uzun uyumaya basliyorlar benim ogpumda 3 aylik suan bizinde gun icinde cogu zman 3 kisa uykumuz oluyo bi uzun oluyo bzen uzun hic olmuyo
D
Derya
30 Temmuz 2026 22:18
Allah bagislasin uyaniklik surelerini denedinizmi acaba bide oyle deneseniz
T
Tuğçe ..
30 Temmuz 2026 22:19
Allah bagislasin uyaniklik surelerini denedinizmi acaba bide oyle deneseniz
D
Derya
30 Temmuz 2026 22:20
Uyumayan bebek zor allah yardimciniz olsun
T
Tuğçe ..
30 Temmuz 2026 22:21
Uyumayan bebek zor allah yardimciniz olsun
N
Nazlıcan
Premium Üye
31 Temmuz 2026 00:35
Öncelikle kolay gelsin bebeğim 6 aylık hala böyle, hatta geceleri de bu şekilde 🥲 Uyumayan bebek uyumuyor, kabullenmemiz gerek galiba 🤣
M
Merve K.
31 Temmuz 2026 00:38
Uyku eğitimi alacam yazısı gördüm o yüzden yazıyorum. Almayın… ben aldım ve sadece para israfı. Beşiğin yanına sandalye koy bekle. Ağlaya ağlaya uyuyakalıyor arada sesinle ninni söyle pışpışla. Eğitim içerikleri genelde bu oluyor. Bebeğinizin gece uyku süresi nasıl peki? Belki gece yeteri kadar hatta daha fazla uyuduğu için gündüz uykusuna çok ihtiyacı kalmıyor olabilir mi
H
Hülya A. ..
31 Temmuz 2026 00:56
Bebeğim tam 9 aylık olana kadar gündüz 30 dk uyudu . Ne yaptıysam neler denediysem de ise yaramadi. 9 aylık olduğunda kendiliğinden uzamaya başladı uykuları yavaş yavaş. Öyle denilen gibi desteksiz uyumayla ya da uyku eğitimiyle hiç bir alakası yok. Hepsini denemiştim. Sonra kabul ettim bu çocuk böyle diye. Büyüdükçe zamanla düzene girdi. Sabredin mutlaka düzene girecektir.
B
Begüm
31 Temmuz 2026 01:23
Benim bebeğimde 5.5 aylık ve 30-35 dk arası uyuyor asla 36 demez🥲 bi haftadır yanında yatıyorum uyurken göğsüme yaslıyorum uyuyor 20-30. Dklarda kıpırdanmaya başlıyo hafif uykuya geçiyo iyice yaslıyorum kendime çok kıpırdanırsa öbür tarafıma hızlıca geçiriyorum tekrar dalıyor ve yanından kalkmazsam uyanana kadar 1.30-2 saat arası uyuyor. Yanında yatmazsam kesinlikle yarım saatten fazla uyumuyor ve bende bu durumdan çok muzdaribim malesef
Z
Züleyha Ö. T.
1 Ağustos 2026 13:46
Benim de bebeğim öyle 6 bucuk aylık. Bende kabullendim artık gece uykusuna yanında yatarak geçiyor pışpışla ama gündüz ayağımda sallıyorum sonra yanlara açıyorum ayağımı bende yanında ya yaslanıp uyuyorum ya da dinleniyorum. Bana temas edince bazen uykusunu uzatabiliyor bazen de tekrar sallamam gerekiyor. O uyurken hiçbir şey yapamıyorum maalesef. Sağlıklı olsunlar da bence zamanla bu da geçecek şimdi üç uyku yapıyorsa yarın bir gün iki uyku olacak belki o zaman uzayabilir uykuları. Yeter ki hepimiz sağlıklı olalım bu günler de bir gün geçmişte kalacak :)
Yükleniyor...