30 Aylık Seçici Yemek ve İştahsızlık

177 görüntüleme
G

Gül B.

24 Temmuz 2026 12:06
Kızım iki buçuk yaşında ve 11.500 kiloda ama sabah birseyler yiyor akşama kadar hicbirsey yemiyor akşam nile zorla iki üç kaşık yediyofum üstelik herşeyi de yemiyor aşırı seçici

Goturmedigim doktor kalmadı özel devlet hepsi normal falan diyor bir çocuğun protein kısıtlaması hicbirsey yememsi normal mi ya gercekten
H

Hatice A.

24 Temmuz 2026 12:44
Ocean gummies multivitamins deneyebilirsiniz. Ben eczanemde kime tavsiye ettiysem çok memnun kaldı hastalarımız. İştah sorunu yaşayıp bu vitaminle çözüm bulup teşekkür etmek için geri gelen hastalar oluyor.👍🏻
E

Esra C.

27 Temmuz 2026 00:32
Aynı durumdayız benım oglum da 26 aylık ve asırı secıcılıkten makarna dısında bırsey yemıyor yemek gorunce aglıyor ne yapıcagımı şaşırdım
Gökçe Ç. Y.

Gökçe Ç. Y.

27 Temmuz 2026 00:42
Merhaba benim kızım da yaklaşık 2 yaşında ve 8 kg, boyu da 80 cm kilosu değil ama 3,4 kg 51 cm doğduğu için boyu beni endişelendiriyor yapacak bir şey yok arada takviye çinko demir balık yağı içiriyorum d vitamini veriyorum maalesef sebzeyle pek aramız olmadığı için de onun da pek arası olamadı elimden geldiğince sebzeleri sevdirmeye çalışıyorum ayrıca bu ara eskiden yediği köfte vb. et türlerini de yemiyor dişleri çıkmaya devam ediyor zaten asla yemek için ısrar etmedik ben de eşim de bebek ve çocukken asla yememişiz ve şimdi 1.60 boyunda 80 kiloyum o yüzden yediklerime dikkat edip spor yapar oldum :)) yumurta da asla yemiyor bu arada ben halen emziriyorum yakında emzirmeyi bırakacağım seçiciliği geçmez bence genetik kendimizi üzmeyelim çoğu arkadaşım da aynı şeyleri söylüyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir