30 40 Kere Kustu

223 görüntüleme
Ş

Şule ..

7 Haziran 2026 00:51
Bebeğim iki gündür çok kusuyor. Yarım saat içinde bazen 5 kere kusuyor. Midesinde bir şey kalmıyor resmen dün de kusmuştu bir önceki gün de ama bugün resmen evin her köşesi üstüm başım onun üstü başı defalarca kusmuk oldu. Ateş halsizlik gibi belirtiler yok. Emme isteği de iyi. Şu an 19 haftalık. Eşim de şehir dışında hastaneye gidemedim bir türlü
E

Ece ..

7 Haziran 2026 01:26
Merhaba, çok geçmiş olsun bizim bu kadar değildi 4-5 kere üst üste 2 gün kusmuştu ishal yada halsizlik herhangi bir durumu yoktu doktor midesini üşütmüş olabilir demişti belki sizin bebeğiniz daha çok küçük olduğundan bebek reflüsü olabilir umarım en kısa sürede atlatırsınız.
Ş

Şule ..

7 Haziran 2026 01:27
Ece
Merhaba, çok geçmiş olsun bizim bu kadar değildi 4-5 kere üst üste 2 gün kusmuştu ishal yada halsizlik herhangi bir durumu yoktu doktor midesini üşütmüş olabilir demişti belki sizin bebeğiniz daha çok küçük olduğundan bebek reflüsü olabilir umarım en kısa sürede atlatırsınız.
Çok teşekkür ederim. Reflüsü zaten vardı. Ben havalar aniden ısınınca fazla ince giydirmiş olabilirim. Mide üşütmesiyse ne yapabilirim var mı önerdiğiniz bir şey
E

Ece ..

7 Haziran 2026 02:34
Şule
Çok teşekkür ederim. Reflüsü zaten vardı. Ben havalar aniden ısınınca fazla ince giydirmiş olabilirim. Mide üşütmesiyse ne yapabilirim var mı önerdiğiniz bir şey
Açıkçası kendiliğinden düzeldi sıvı kaybetmesin bu sıcaklarsa diye ben bol bol emzirmeye özen gösterdim başka da hiç bir şey yapmadım, genel olarak doktorum bana bebek huzursuz değilse problem yoktur dedi
Ş

Şule ..

7 Haziran 2026 02:39
Ece
Açıkçası kendiliğinden düzeldi sıvı kaybetmesin bu sıcaklarsa diye ben bol bol emzirmeye özen gösterdim başka da hiç bir şey yapmadım, genel olarak doktorum bana bebek huzursuz değilse problem yoktur dedi
Bazen inliyor ama genel hali iyi
G

Gülşah S.

Premium Üye
7 Haziran 2026 02:43
Şule
Bazen inliyor ama genel hali iyi
Ai Asistana yazdınız mı o bir fikir verebilir
E

Elif A.

7 Haziran 2026 06:27
Kusma derken normal içtiği sütümü kusuyor yoksa böyle yeşil safralı bir kusma mı öyleyse bir hastalık olabilir ateş gözyaşı kuruluğu 4 saat falan bez görmemede siz kendi imkanınız ile mutlaka hastaneye gidin sıvı kaybı olursa bunları görürsünüz önemli olan şuan sıvı kaybı olmaması kusma peşine hemen emzirmeyin midesi dinlensin kusma sonrası ilk emzirmeyi kısa 3 5 dakıka emsin çekin bekleyin 10 15 dakıka baktınız kusuyor yine böyle kısa emzirin yine takip edin az az emzirin kusma yoksa bir kaç denemen sonra normal emzirin bir anda tekrar mideyi doldurmayın midesi dinlensin kendinizde sarımsağı bıçakla kesin küçük küçük bal ve biraz limonla karıştırıp yiyin bekletmeden şifa olsun şimdiden
Ş

Şule ..

7 Haziran 2026 07:14
Gülşah S
Ai Asistana yazdınız mı o bir fikir verebilir
Nasıl yazılıyor ona
Ş

Şule ..

7 Haziran 2026 07:17
Elif Aydın
Kusma derken normal içtiği sütümü kusuyor yoksa böyle yeşil safralı bir kusma mı öyleyse bir hastalık olabilir ateş gözyaşı kuruluğu 4 saat falan bez görmemede siz kendi imkanınız ile mutlaka hastaneye gidin sıvı kaybı olursa bunları görürsünüz önemli olan şuan sıvı kaybı olmaması kusma peşine hemen emzirmeyin midesi dinlensin kusma sonrası ilk emzirmeyi kısa 3 5 dakıka emsin çekin bekleyin 10 15 dakıka baktınız kusuyor yine böyle kısa emzirin yine takip edin az az emzirin kusma yoksa bir kaç denemen sonra normal emzirin bir anda tekrar mideyi doldurmayın midesi dinlensin kendinizde sarımsağı bıçakla kesin küçük küçük bal ve biraz limonla karıştırıp yiyin bekletmeden şifa olsun şimdiden
İçtiği sütü kusuyor ama kesik gibi. Gece uykusundan sonra emzirdim 45 dk önce falan saydım en az 8 kere kusmuş. Ama hep doyana kadar emziriyordum az az Deniyim birkaç kere de. Teşekkür ederim önerileriniz için
G

Gülşah S.

Premium Üye
7 Haziran 2026 08:20
Şule
Nasıl yazılıyor ona
Ana sayfada ai asistan diye bir kısım var onu tıklayıp direk durumu anlatabilirsiniz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir