3 Yaşında Ates ve Öksürük
150 görüntüleme
E
Emine Y.
6 Nisan 2026 23:30
3 yaşında oğlumun dün hafif öksürüğü başladı bugün artti ve ateşi yükseldi hemen hastaneye götürmek istemiyorum ateşi çok yüksek değil nasıl bi yol izleyebilirim
S
Sema
6 Nisan 2026 23:59
Geçmiş olsun. Ateşi kaç derece neresinden ölçüm yapıldıgenwl durumu nasıl
E
Emine Y.
7 Nisan 2026 00:22
Teşekkür ederim Koltuk altından baktım 37.7
soydurdum atletle bıraktım üşüyor ve öksürüğü devam ediyor
soydurdum atletle bıraktım üşüyor ve öksürüğü devam ediyor
Y
Yağmur Ö.
7 Nisan 2026 00:25
Zencefil ve bal karışımı yapın alerjisi yoksa öksürüğe iyi gelir çoraplarını 1 adet limonu sıkıp onla ıslatıp giydirince ateş düşüyor
S
Sema
7 Nisan 2026 03:17
Öksürük için bal verin öksürdüğünde bir nebze rahatlatıyor . Odasına ya da baş ucuna soğan kesip koyun su an gün içinde genel durumu nasıldı kötüydüyse ateş düşürücü verin ama iyiydi derseniz yiyip içmesi vermeyin savaşsın vücut ama sıvı alımını gün içinde eksik etmeyin. Var ise nebülizatör kullanın iyi geliyor
E
Emine Y.
7 Nisan 2026 11:05
Öksürük için bal verin öksürdüğünde bir nebze rahatlatıyor . Odasına ya da baş ucuna soğan kesip koyun su an gün içinde genel durumu nasıldı kötüydüyse ateş düşürücü verin ama iyiydi derseniz yiyip içmesi vermeyin savaşsın vücut ama sıvı alımını gün içinde eksik etmeyin. Var ise nebülizatör kullanın iyi geliyor
S
Sema
7 Nisan 2026 11:22
ilaçta verdim soğan da koydum duş aldırdım inmedi ateşi 38.2 suan ateşini düşürmek çok zor oluyor
E
Emine Y.
7 Nisan 2026 11:28
Verdiğiniz ateş düşürücü ne zaman aldınız 1 ay açılınca tekrar kullanmıyorum ben etkisi azalıyor. Yenisinş alıyorum kaç saat sonra çıkıyor ateşi. Hava nasıl bulunduğunuz ortamda belki sıcak geliyordur ona biraz gözlemleyin 3 gün sonunda ateş geçmezse sorun oluyor

Betül ..
7 Nisan 2026 11:28
Dirençli ateş viral enfeksiyon olabilir.Doktora gitmekte fayda var hele ki salgın virüsler revanşta iken
S
Sema
7 Nisan 2026 11:37
Şu an hastaneler de hastalık çokken gitmeyi doğru bulmuyorum ben zorda kalmadıkça hastaneye gitmeyin biraz daha virüs kalkana kadar genel durumu nasıl yemesi içmesi siz ona önem verin korkmayın iyi olur inşallah
E
Emine Y.
7 Nisan 2026 11:45
Dirençli ateş viral enfeksiyon olabilir.Doktora gitmekte fayda var hele ki salgın virüsler revanşta iken
E
Emine Y.
7 Nisan 2026 11:46
Şu an hastaneler de hastalık çokken gitmeyi doğru bulmuyorum ben zorda kalmadıkça hastaneye gitmeyin biraz daha virüs kalkana kadar genel durumu nasıl yemesi içmesi siz ona önem verin korkmayın iyi olur inşallah
S
Sema
7 Nisan 2026 11:48
Ben de o yüzden hastaneye götürmek istemiyorum korkuyorum ilaç verip gönderiyorlar zaten iki gün önce dondurma yedi ondan olabilir mi acaba ateş ve öksürük var burun akıntısı falan yok
E
Emine Y.
7 Nisan 2026 11:49
Terliyken yediyse dokunmuştur boğazlarına
S
Sema
7 Nisan 2026 11:51
Olabilir
E
Emine Y.
7 Nisan 2026 11:55
Kapalı dondurma verirken dikkatli olmamız gerekiyor çünkü içinde bazen hani dondurmalar dönüp çözülebilir tekrar donabiliyor bu da enfeksiyon riski yaratıyor yani bildiğimiz markalardan içinde katkısı az olabilecek şekilde verirsek aslında daha çok çocuklarım imizi korumuş oluyoruz

Betül ..
7 Nisan 2026 11:55
Benim kızımda 1 ay sonra 4 yaş olacak Dolven dirençli ateşlerde daha etkili 1,5 ölçek.Onun dışında ince giydirin ılık bir duş.Halsizlik yeme içmesinde sıkıntı yoksa korkulacak bir şey yok.Onun dışında öksürük için prospan veya fitospan kullanabilirsiniz bitkiseldir bizde kullanıyoruz.Öksürük içinde dut kurusu kaynatıp ılıyınca süzdürüp bal ile tatlandırıp içirebilirsiniz.Vocalzone sprey de boğazlarını rahatlatır.Bunları hafif öksürük de kızıma yapıyorum.Zaten araştırırsanız dut kurusu çayı enfeksiyona ve öksürüğe iyi geliyor
S
Sema
7 Nisan 2026 11:58
Dolven kızıma da iyi geliyor calpol felan düşürmüyor marka veriş olduk ama siz hangisi iyi geliyorsa onu verin ateş düşürücüde
S
Sema
7 Nisan 2026 11:59
Haklısınız daha dikkatli olacağım bundan sonra normalde vermiyorum dondurma markette birinin elinde gördü çok ağladı kıyamadık aldık keşke vermeseymişim
S
Sema
7 Nisan 2026 12:00
Benim kızımda 1 ay sonra 4 yaş olacak Dolven dirençli ateşlerde daha etkili 1,5 ölçek.Onun dışında ince giydirin ılık bir duş.Halsizlik yeme içmesinde sıkıntı yoksa korkulacak bir şey yok.Onun dışında öksürük için prospan veya fitospan kullanabilirsiniz bitkiseldir bizde kullanıyoruz.Öksürük içinde dut kurusu kaynatıp ılıyınca süzdürüp bal ile tatlandırıp içirebilirsiniz.Vocalzone sprey de boğazlarını rahatlatır.Bunları hafif öksürük de kızıma yapıyorum.Zaten araştırırsanız dut kurusu çayı enfeksiyona ve öksürüğe iyi geliyor
E
Emine Y.
7 Nisan 2026 23:10