3 Yaş Kalp Ağrıması ve Kabızlık

43 görüntüleme
D

Damla Ç.

8 Aralık 2025 20:19
3 yaşındaki oğlum bugun yatmadan karnım agriyor dedi tuvalette gittik minicik bir kaka yapti kabizdi ve gaz cikardi yaklasik yarim saat sonra yine gittik ikindi ama kaka gelmedi gaz cikardi. Ondanda yarim saat sonra anne kalbim agriyor diye ard arda soyledi hatta teyit etmek icin Devrim ata senin kalbin nerede diye sordum yerini gösterdi ağrıyor demeye devam etti. Gaz sancisindan olan bi baskidan ötürümudur yoksa baska birsey olabilir mi emin olamadim şimdi uyudu ama aklim onda kalbinde birsey olabilir mi yoksa gaz sıkışmasi mıdır
Betül .

Betül ..

8 Aralık 2025 20:52
Muhtemelen gaz sıkışmasından olabilir.Her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım
D

Damla Ç.

8 Aralık 2025 20:54
Bende oyle düşünüyorum gaz sikismasindan ötürü olma ihtimali yuksek ama goz ardi edemeyecegim huzursuz oldum goturecegim doktoa aklim onda kaldi 😔
Betül .

Betül ..

8 Aralık 2025 21:32
Enterogermina Kids kullanabilirsiniz.Karın ağrısı ve gaz için.Bağırsakları rahatlatacaktır.Bizde karın ağrısı ve gaz şikayeti üzerine doktor önerisi ile aldık 2 aya yakın kullanıyoruz şükür sıkıntımız yok.Sizde eczaneden alıp kullanabilirsiniz.Geçmiş olsun 🌹

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir