3 Yaş Eli Sürekli Özel Bölgede Erkek Çocuk

102 görüntüleme
H

Hatice T.

9 Ocak 2026 12:26
Yardım edin ne yapabilirim
B

Berfin Ö.

9 Ocak 2026 12:54
Osman hoca bu hareketi engellemek yerine dikkatini dagitin demisti.mesela bak burda cok degisik bir sey varmis gel bakalim gel dokunalim gibj dikkatini dagitacak şeyler yapabilirsiniz
B

Buket ..

9 Ocak 2026 13:06
Yapma diyip engellerseniz takıntıya dönüşür Berfin hanımın dediği gibi dikkat dağıtmalısınız
H

Hatice T.

9 Ocak 2026 14:16
Yaptım denedim berfin hanımın dediğini ama yatarken olsun gece bile atıyo aetık ben çok rahatsız olmaya başladım
H

Hayriye B.

2 Şubat 2026 02:04
Benim oglanda bezi bırakınca arada pipiyi tutmaya başlamıştı.3 yada 4 ay sonra neden pipini tutuyorsun diye sormuştum.o da bana anne bak pipim böyle duruyo [demişti.yani](demişti.yani) istemsiz bir şekilde pipisi kalkmış.o yüzden ona da ilginç geldiği için dokunuyormus [mehersem.bende](mehersem.bende) dedimki olabilir öyle .bişey [olmaz.artik](olmaz.artik) sadece cisi gelince tutuyor [pipisini.kendi](pipisini.kendi) bıraktı yani bu [hareketi.demwk](hareketi.demwk) ki neden böyle oluyor diye merak [ediyormuş.merakini](ediyormuş.merakini) giderince normalllesti sanırım bu durum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir