3 Yaş Çok Az Kilo Aliyor

92 görüntüleme
Z

Zeynep B.

11 Haziran 2025 14:23
Hocam kızım 40 aylık. 12.5 kilo 94 cm. 1 senede sadece yarım kilo almış. Sizce çok mu az bende annesi olarak minyon biriyim ama çok az kilo almış olması olumsuz bir durum mu
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

13 Haziran 2025 21:35
Annesi genellikle çocuğun şeklini belirleyen öğelerinden bir tanesidir. Bebeğinizin 40 aylık ve 12,5 kg olması her ne kadar biraz geride olarak gösterse de ciddi bir gerilik yok. Tabii ki ayrıntılarla ilgili yeni bilgiler geldikçe fikrimiz değişebilir.
E

Elif P.

3 Ağustos 2025 12:32
Hocam benim oğlum 39+5 de 2760 doğdu 4.ayına kadar gayet güzel kilo alırken 4 . Ayda vücudu kabarmaya başladı kilo alamadı alerji dediler beni diyete soktular sütüm kesildi stresten sonra alerji yok denildi bize smilac heigh enerji mama verildi ve resmen çocuk göz enfeksiyon hastalıkları metabolizma kalp endokrin gastroenterolojiye vs vs tüm bölümlere girdi kanlar muayeneler ultrasonlar hiç bişey çıkmadı. Şuan 21 aylık ve 9880 çok zayıf duruyor ne yapılmalı bar mı başka bir çare çalınacak bir kapı çok mu kötü kilosu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir