3 Yaş, 5 Aydır Kakaya Alışamadık

48 görüntüleme
S

Sevda A.

13 Ocak 2026 19:20
Merhabalar, 3 yaşındayız. Ağustos ayında tuvalet eğitimine başladık. 2 gün de çişe alıştı. Gece dahi hiç yapmadık. Ama kakaya tam alışma aşamasında bir kaç yer değişikliği yaptık. Belki ondan mıdır bilmiyorum hâlâ alışamadık. Yaptıktan sonra söylüyor. Kilot beze geri döndüm. Onu bir bez olarak görmüyor çünkü çişini gece gündüz hiç kaçırmıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum.
Betül �.

Betül �.

13 Ocak 2026 19:22
Bizde 3,5 yaşındayız kakam geldi yapayım mı diyor bezine yapıyor ama asla ne çişe ne kakaya ikna edemiyorum.Bir süre önce kabızlık yaşadık muhtemelen ondan kaynaklı diye düşünüyorum
A

Asena G.

13 Ocak 2026 19:24
Ben bebegıme 18aylıkken hazır oldugunu hıssettıgımde egıtımını verdım suanda 28aylık gayet iyi sürecimiz oldu . Kaka içinde altına hiç bez takmadan kakasını yaptıgında ıyy kaka demeye başladı rahatsız oldu sonra kaka gelır gelmez tuvalete kendısı kosuyordu öyle alıştı
A

Asena G.

13 Ocak 2026 19:25
Bence altına hiç bişey takma üşütmesine dikkat et ama bı kaç kere evın çeşitli yerine yapabilir sonra tuvalete yapma ıstıyecektir
S

Sevda A.

13 Ocak 2026 19:28
18 aylık baya erkenmiş, o aylar da hiç düşünmedim eğitim. Düşündüğüm zamanda da kendi evimde değildim. Ben de çocuğum da tam anlamıyla hazır hissettiğim yaş 2,5 oldu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir