3 Uykudan 2 Uykuya Geçiş

173 görüntüleme
T

Trksmyy

20 Ağustos 2026 19:05
3 uykudan 2 uykuya nasıl geçiş yaptınız deneyimlerinizi paylaşır mısınız? 2 uykuya düşeceğini bebeğinizin nasıl anladınız? Benim bebeğim 8 buçuk aylık hala 3 uyku yapıyor maksimum 2 saat 15 dk 2 buçuk saat uyanık kalabiliyor henüz
S

Songül Ş.

20 Ağustos 2026 19:37
her bebek kendine özel sanırım kimi erken kimi geç geçiyor gece uykuşarı etkilenmiyorsa şstediği kadar uyusun etkileniyprsa buna siz karar verin bebeğim uykuya çok direnmeye başlayınca biz azalttık mesrla şuan 18 aylıı basen tek 2 saat uyur bazen 2 uyku yapar 3 saat uyur
D

Deniz ..

20 Ağustos 2026 20:01
2 uykuya geçiş biraz kademeli ilerledi bizde ,7,5 ayda gece uykuları 22.00 lere kaymaya başlamıştı uyanıklık süresi artmıştı , sonrasında ise 3. Uykuyu uyumak istememeye başladı , ağladı sürekli. 15-20 gün kadar bazen 2 bazen 3 uyku yaptı. Şuan 8,5 ayda 2 uyku yapıyor.Bebeğin sinyallerine göre aslında . Her 2-3 günde bir uyanıklık süresini 10 ar dakka ileri alabilirsiniz , yavaşça alışıyorlar ,ben öyle yapmıştım
B

Büşra B.

20 Ağustos 2026 22:00
Bebeğiniz size sinyalleri veriyor artık uyumak istemediğini anlıyorsunuz uyanıklık süresi 3,5 4 saate yaklasıyor yani kendiliğinden rayına oturuyor siz bebeğinizi takip edip ona göre kademeli bir sekılde azaltırsınız
Z

Zehra B.

20 Ağustos 2026 23:31
[3.uykuya](3.uykuya) geçmekte zorlanıyorsa gece sık uyanıyorsa sabah 5 6 kalkıyorsa zamanı gelmiştir
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir