3 Tur Kordon Dolanması Sonucu Sezaryen Hikayem 🫠♥️

60 görüntüleme
S

Seda S.

16 Haziran 2025 07:01
Hamileliğimin başında her şey normal gidiyordu, doktorumuz kordon ile ilgili bir sorun görmemişti. Kafak 30. Haftaya geldiğimde bebeğimin boynuna 1 tur kordon dolandığını fark ettik. Doktorumuz bunun sorun olmadığını ve genelde gebeliklerde normal sayılabildiğini, bu durumun normal doğumu etkilemeyeceğini söyledi. 34. Haftada gittiğim kontrolümde 2.turun dolandığını fark ettik ve doktorumuz ilk gebeliğimde olduğu için stres yapabileceğimi ve sorun çıkabileceğini söyledi. Bu yüzden 34. Haftada sezaryen doğuma karar verdik. 2.turu duyduğumda çok korkmuştum ve doktora sorun olabilir mi diye sorduğumda müdahale edebileceğimiz bir şey değil Allah bilir içini ferah tut bir şey olacağını sanmıyorum dedi. Daha sonra 36.haftaya geldiğimde kontollerimin sıklaşmasını söyledi artık NST’ye de bağlanıyordum ve haftada 1 gün gitmeye başladım. 38+4 de oğlum dünyaya geldi ve doğum sırasında boyununda tam 3 tur kordon vardı. 36. Haftada doktorumuz aslında 3.turuda görmüş fakat bizi korkutmamak için bir şey söylememişti. Ayrıca 3.tur boynunda 1 turda sırtında dolanan kordon vardı. Fotoğrafları görünce şok olduk doktorumuz özellikle fotoğraf çekilmesini istemişti. Sebebi bebeğimin çok ama çoook hareketli olması ve kordonumuzun aşırı uzun olması olarak değerlendirdi. Şimdi diyorum ki şükürler olsun iyi doktorlar iyi ki var canım doktorum çok teşekkür ederim be kadar şükür etsem az bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım ♥️

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir