3 Haftalık Bebeğim Uyumuyor
171 görüntüleme
Ü
Ümran G. Ç.
Premium Üye
25 Ağustos 2026 09:10
Üçüncü haftanın bitmesiyle uykusuzluğun başlaması bir oldu. Ne gece ne gündüz uyumuyor, bir gün önce 16-20 saate kadar uyuyan çocuk tuşuna basılmış gibi 21. Günde uyumamaya başladı. Nedendir derdi nedir anlamıyorum da
M
MT
25 Ağustos 2026 09:22
İlk büyüme atağı başlangıç haftasına girmiş olabilir genelde artık kucakta yaparlar uykuları yatağa koyunca uyanırlar ilk 3 ay bu çok normaldir
Ü
Ümran G. Ç.
Premium Üye
25 Ağustos 2026 09:24
Evet sadece kucakta uyuyor. Zaten doğduğundan beri emmedi sütüm de çok az herşey üstüste geldi😢
Ü
Ümran G. Ç.
Premium Üye
25 Ağustos 2026 09:34
Umarım geçer biranevvel. Hem yalnız bakıyorum hem loğusalıktan hormonlarım tavan şaşırdım kaldım.
G
Gökçin N.
25 Ağustos 2026 09:45
Evet sadece kucakta uyuyor. Zaten doğduğundan beri emmedi sütüm de çok az herşey üstüste geldi😢
Ü
Ümran G. Ç.
Premium Üye
25 Ağustos 2026 09:55
Birebir aynısını yaşadım. 14 aylık olduk, şimdi memeden ayrılmak istemiyor. Lütfen sütüm az diye moralinizi bozmayın. Sorun bebeğin emmeyi bilmemesi. İlk 3 ay sadece benim üstümde uyurdu, o yüzden hiç dinlenemezdim. Aileler de uzaktaydı. Sabır birazcık. Süt için kuru dut kompostosu, bol su, solgarın bira mayalı b12 takviyesi, malt içecekleri (migrosta şekersiz olanları mevcut), bestlak damla, hurma gibi takviyeler katkıda bulunacaktır. Meme ucunuz küçükse silikon uçlardan edinin. Emin olun gün geçtikçe kolaylaşacak.
G
Gökçin N.
25 Ağustos 2026 10:01
Neler yapmıyorum ki emse sütüm de artacak belki ama memeye gelince çıldırıyor biberon gibi olmadığı için iki kere çekip basıyor çığlığı. Ne yapacağımı bilmez durumdayım emsin diye çok çabalıyorum
Ü
Ümran G. Ç.
Premium Üye
25 Ağustos 2026 10:13
O zaman sağım yapın. Ben power pumping yöntemiyle baya uğraşarak memeye döndürmüştüm
G
Gökçin N.
25 Ağustos 2026 10:33
İki tane makinam var ama ben mi beceremedim onlar mı iyi çekmiyor anlamadım. Siz ne kullanıyorsunuz onu deneyeyim birde
R
Rabia K. ..
25 Ağustos 2026 11:05
Gaz sancısı da çok oluyor o haftalarda
Yükleniyor...