3 Haftalık Bebeğim Doymuyor

150 görüntüleme
Ş

Şeyda E.

2 Ağustos 2025 08:54
Doğum kilosu 4015 gr. Sütüm yetersiz olduğu için her beslenme de 120 ml mama veriyorum yine de doymuyor ne yapacağımı şaşırdım. Mamayı 150 ye çıkarmalı mıyım sizce ? 129 bile fazla geliyor bana haftasına göre…
Ü

Ümran A.

2 Ağustos 2025 09:20
Evet biraz fazla 120 ml. Benim kızımda doymuyordu ilk haftalarda 30 ml veriyordum ki mama önce ya da sonrası meme vermiyordum. Günlük bez sayısı nasıl, neden doymuyor diye düşünüyorsunuz şeyda hanım
Yeter O. .

Yeter O. ..

2 Ağustos 2025 09:21
Baya fazla olur ama bebeğiniz aç olmayabilir yinede çok geldi bana mama miktarı
Ş

Şeyda E.

2 Ağustos 2025 09:27
En az 15 kez değişiyor bez çişe çok çıkıyoruz kaka genelde 3 yada 4 kez
Ş

Şeyda E.

2 Ağustos 2025 09:27
Devamlı meme arıyor çünkü emzik almak istemiyor
Ş

Şeyda E.

2 Ağustos 2025 09:28
Ki zaten fazlasını az da olsa kusarak çıkarıyor doymasa kusmaz diye düşünüyorum
E

Erva Ö.

2 Ağustos 2025 09:39
aclik degilde emme istegi fazla olabilir farkli emzik modelleri deneyebilirsiniz.
G

Gülsüm S.

2 Ağustos 2025 09:41
Günlük çişli bez sayısı 4 5 oluyorsa doyuyordur diyor doktorlar sizin bebeğiniz aç kalmıyodur
G

Gülşah D.

2 Ağustos 2025 09:55
Sancıdan dolayı emmek istiyordur gaz vs rahatsız ediyor olabilir size temas ve emmek onu rahatlatıyordur benim bebeğimde öyleydi careyi emzikte bulduk
Ş

Şeyda E.

2 Ağustos 2025 10:38
Emziği bazen alıyor bazen istemiyor doktordan gaz için damla rica edicem umarım faydası olur
C

Cennet T.

2 Ağustos 2025 11:00
İlk aylarda bebekler anne memesinde kalmak isterler çünkü sizin bedeninizdeydi ve şuanda da yine sizinle temas etmek istiyor ki ilk 3 ay zaten anne karnında gibi düşünmemiz gerekiyor mama yerine meme verin sütünüz de zaten o sürekli emdiği için artar arada sağımla destekleyip bol su da içerseniz her şey yolunda olur bence 3 haftalık bebek için 150 ml mama çok fazla
S

Sibel E. ..

3 Ağustos 2025 14:02
Bebekler ilk aylarda doymak eyleminin farkında olmadıkları için size ben doydum diye red veremiyor.
Aynısını yaşadım çünkü.
Bebegim gazdan ağlıyormuş ben de doymuyor diye 1 aylık bebeğe 2 saatte bir 120 ml içiriyordum. Benim bebegiminde 4 kilo 100 gr dı.
Şimdi 4.ayinu gecti 4 saatte bir 120 ml zor içiyor ki kendisi zaten artık doyunca almıyor.
Emzik ile problemi çözebilirsiniz diye düşünüyorum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir