3 Haftadır Geçmeyen Burun Akıntısı Göğüste Hırıltı Burun Tıkanıklığı Hapşırık
183 görüntüleme
A
Aysun E.
30 Nisan 2026 02:46
3 hafta önce göğsünde hırıltılı ile başladı oğlumun hastalığı. Doktora götürdüğümde alerji damlası ve soğuk algınlığı şurubu verdi. Kullandığım halde düzelme olmadı. O sırada serum suyuyla hava vermeye devam ettim hatta bir ara ilaçlı havaları bile kullandık ama maalesef geçmiyor. Hırıltı yeşilimsi burun akıntısı hırıltı devam ediyor ne yapmaliyim

Betül B. ..
30 Nisan 2026 02:59
Doktor değişikliği yapın farklı doktor yorumu iyidir keza burun açık olsun burun temizliğine ve hava vermeye devam edin hırıltı ciddi ise göğüse götürün o da baksın içiniz rahat eder.
A
Aysun E.
30 Nisan 2026 03:02
Çocuk doktoruna randevu aldım haftaya salı günü icin bakalim o ne diyecek ama inşallah o zmana kadar sürmez de biter gider şu hastalıklar
A
Aysun E.
30 Nisan 2026 03:04
Burnunu elletmiyor o kadar dediğim dedikçilerden kendisi. Ama tıkanıklığı arttıkça serum suyuyla hava veriyorum tabiii

Saila A.
30 Nisan 2026 06:22
Serum suyundan sonra yan yatırıp burnunu temizleyin. Temizlemedikce balgam göğüse iniyor o da hırıltılı öksürük oluşturuyor
B
Buse Ş.
30 Nisan 2026 06:37
Merhaba geçmiş olsun bizde de geçmeyen burun tıkanıklığı var. 7 haftalık oğlum ve son 3 gündür sarı-yeşil geliyor sümüğü temizleme sonrası. Hırıltı da sadece burunda var. Doktora acil mi gitmeliyim sizce yoksa haftaya kontrolü var beklemeli miyim?
A
Aysun E.
30 Nisan 2026 10:53
Bence hemen gitmelisiniz çünkü o hiriltinin goguse inmesi bir gün içinde de olabiliyor
Yükleniyor...