3 Günlük Bebekte Meme Reddi
102 görüntüleme
D
Dilek P.
28 Temmuz 2025 19:18
Selamlar bebeğim 3 günlük, ilk doğduğu gün memeyi gayet güzel emdi ancak sonrasında yetersiz kaldığı için mama takviyesi yaptık. Meme+mama devam ederken meme uçlarım yara olduğu için yalnızca mama verdim 2 gün boyunca. Bugün tekrar iyileşme olduğu için meme vermek istediğimde tutmuyor, bu kadar kısa sürede meme reddi olur mu nasıl tekrar emzirmeye başlayabilirim?
N
Neriman D. ..
28 Temmuz 2025 19:50
Merhaba, bebeğinizi ayakta emzirmeyi ve yarım sguat yapar gibi dizlerinizi bükerek oturur kalkar gibi yapıp emzirebilirsiniz. Tabi en önemlisi sakin olmaya çalışın ve stres olmayın. Bebeğinizi sizdeki negatif enerjiyi almasın. Ten tene temas olması için cplak emzirin. Bol bol kucağınıza alın teninize ve size alışsın ki istesin. Ayrıca emzirirken ninni söyleyin veya pışpıs yapın. Arada saçlarını vücudunu okşayın, o da siz de sakinleşin ve birbirinizi hissedin
D
Dilek P.
28 Temmuz 2025 20:29
Çok teşekkür ederim önerileriniz için, sezaryen nedeniyle hareketlerim biraz kısıtlı ama deneyeceğim 🙏
T
Tuba K.
28 Temmuz 2025 20:58
Deneyin basarili olmazsa hemen tugba kavala diye bi emzirme danismani var googledan ona ulasin
T
Tuğba X.
29 Temmuz 2025 07:18
Merhaba bende aynı problemi yaşadığımda göğsüme mama damlatıyordum tutana kadar. Mama geldiğini sanıp emmeye başlıyordu. Birkaç gün böyle devam etti sonra ikisini de rahat alıyordu
D
Dilek P.
7 Ağustos 2025 20:07
Mama ile birlikte vererek memeye döndürebildim 🙏tabi bu süreçte süt arttırıcı takviyeler aldım