3 Günlük Ateş

71 görüntüleme
S

Sb

15 Mart 2026 10:27
Merhaba

Oğlum perşembe gece 01:00 gibi ateşlendi. Bugün pazar sabah saat 10:30 ateşi hala var. Ateş düşürücü verdiğim zaman ilk gün 3,5-4 saate ateşi tekrardan 39,5-40 seviyelerine geliyordu. Bugün itibari ile ateşin tekrar çıkma süresi 6-7 saate kadar uzadı ve yüksekliği 38,5-39 arası ölçüyorum.

Öküsürük yok

Balgam yok

Hırıltı yok

İshal yok

Kusma yok

Burun akıntısı yok

Beslenmesi biraz azaldı ama yemeyi reddetmiyor

Çok fazla salya var

25 gün önce 1 yaş aşısını oldu.

Modu, neşesi ve enerjisi yerinde

Sizce ne yapmalıyım sorun ne ? Rsv mi yoksa influenza mı yada dişe bağlı ateş mi ?
H

Hatice F. Ö. ..

Premium Üye
15 Mart 2026 10:34
Oğlum 7 aylık bir hafta önce aynen böyle ateş yaşadık üç gün sonra ateş düştü vücudunda döküntüler başladı. Sonra da ishal. Diş bu kadar yüksek ateş yapmıyor. 6. Hastalık dedi doktorumuz herhangi bi ilaç da veremedi virüs ve bebek olduğu için. Kendiliğinden geçti. Çok huysuz sürekli ağlama modundaydı ek gıdayı reddediyordu. Testlerimiz negatif çıktı bizim. Size fe çok geçmiş olsun
S

Sb

15 Mart 2026 10:37
Hatice Feyza Öztürk
Oğlum 7 aylık bir hafta önce aynen böyle ateş yaşadık üç gün sonra ateş düştü vücudunda döküntüler başladı. Sonra da ishal. Diş bu kadar yüksek ateş yapmıyor. 6. Hastalık dedi doktorumuz herhangi bi ilaç da veremedi virüs ve bebek olduğu için. Kendiliğinden geçti. Çok huysuz sürekli ağlama modundaydı ek gıdayı reddediyordu. Testlerimiz negatif çıktı bizim. Size fe çok geçmiş olsun
Hatice hanım geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Bizimkide biraz reddediyor ama bir şekilde yiyor sadece yeme miktarı azaldı.

başka bir belirtisi olmadı diye aklımı karıştırıyor. Ayrıca 6. Hastalık dediniz bu kısmı anlamadım. 6. Hastalık ne acaba ?
H

Hatice F. Ö. ..

Premium Üye
15 Mart 2026 13:04
Sb
Hatice hanım geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Bizimkide biraz reddediyor ama bir şekilde yiyor sadece yeme miktarı azaldı.

başka bir belirtisi olmadı diye aklımı karıştırıyor. Ayrıca 6. Hastalık dediniz bu kısmı anlamadım. 6. Hastalık ne acaba ?
Roseola deniliyor bir diğer adı. El ayak hastalığı denildi ama ikisi birbirinden farklı hastalıkmış. 6. Hastalık roseolaymış. Döküntü ve ateşli
S

Sb

15 Mart 2026 13:05
Hatice Feyza Öztürk
Roseola deniliyor bir diğer adı. El ayak hastalığı denildi ama ikisi birbirinden farklı hastalıkmış. 6. Hastalık roseolaymış. Döküntü ve ateşli
Anladım çok teşekkürler. Bizde henüz döküntü yok. Ateş çıkma süresi uzadı takip ediyoruz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir