3 Gündür Kaka Yok

64 görüntüleme
I

Isra B.

29 Haziran 2025 19:16
merhaba. bebeğim 47 günlük. süt veriyorum artı olarak da günlük 30-60cc arası mama içiyor. 3 gündür kakasını yapmadı. gaz cıkarmasında sorun yok ama gazı da kokulu son günlerde. sıcak suya soktum poposuna zeytinyağ sürdüm masaj yaptım falan ama hala yapmadı. ne yapabilirim baska fikriniz var mı
D

Dilara Ş.

29 Haziran 2025 19:24
Merhaba anne sütüyle beslendiğinde 3-4 gün kaka yapmaması çok normal ve bebeğinizin bio yararlanımı arttığı haftadasınız zaten bebek kakaya ürün bırakmıyor hepsini vücuduna alıyor. Ama dikkat edin yaptıklarında sırtına kadar dolduruyorlar :)
A

Aysima K.

29 Haziran 2025 19:43
Anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal. Biz de çok yaşadık bu tür sorunları 15 gün yapmadığı da oldu. Doktora götürdük. Anne sütü aldığı için normal dedi. Eğer bebek emiyorsa kilo alıyorsa huzursuz değilse kusmuyorsa normal dedi doktor. Ben bebeğimde çok yaşadım hiç merak etmeyin çok normal.
E

Elvan D.

29 Haziran 2025 19:46
10 güne kadr yapmamması nırml demişdi bize doktor
I

Isra B.

29 Haziran 2025 19:48
mama da ictiği icin korktum aslında ama tesekkür ederim icimi rahatlattınız kızlar 🫠

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir