3 Gündür Kaka Yapmıyor

78 görüntüleme
İ

İpek T.

10 Temmuz 2025 13:17
4 aylık bebeğim her gün düzenli 3-4 kere kaka yaparken son bir haftadır günde bir kez yapıyordu artık son 3 gündür kaka yapmıyor endişelenmeli miyim
S

Semanur Ş.

10 Temmuz 2025 14:11
Anne sütü alıyorsa 7 güne kadar yapmaması normal
Sena O.

Sena O.

10 Temmuz 2025 14:14
Karnına bakın eğer çok sertlik yok ise ki muhtemelen yoktur evet 7 güne kadar normal
Ş

Şule G. I.

11 Temmuz 2025 01:21
Benim kızımda da 4. Aydan sonra çat diye kaka yapma kesildi. Hatta 4. Ayda 3 kere yaptı toplam, 2 si fitil ile. Önce demir ilacına bağladım. Bir hafta vermedim yine yapmadı. Doktorum anne sütü aldığı için normal dedi. Bir iki kez bir haftayı geçince fitille yaptırdık. Doktorum alttan uyaran vermek istemiyorum dediği için onu da bıraktık. Max 9. Günde kendi yaptı ve biraz katıydı. Ek gıdaya geçtik, zeytin yağı vermeye ve yemeklere koymaya başladım, dulcosoft takviyesi başladık. Düzenli yapmaya başladı. Şu an en geç 2 günde bir yapıyor
H

Hilal Ç.

11 Temmuz 2025 07:08
Anne sütü sindirimi çok kolay bir besindir. Bu yüzden 10 güne kadar kaka yapmaması çok normal. Endişe edecek bir durum yok. İyi günler dilerim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir