3 Gündür Devam Eden Ateş
197 görüntüleme
F
Feyzanur S.
9 Haziran 2026 14:37
Ateşi 3 gündür devam ediyor başka hastalık belirtisi yok 9.5 aylık 6 dişi çıktı eli de sürekli ağzında ama dişler çıkmış durumda anlayamıyorum doktora gittik bugün dişten değildir dedi alerjik bir çocuk olduğunu geniz akıntısı olduğunu söyledi test vs yapmadan antibiyotik alerji ilacı burun spreyi ateş düşürücü yazdı antibiyotik başlamalı mıyım bilmiyorum ??
F
Feyzanur S.
9 Haziran 2026 14:40
Aynı zamanda ishal ve iştahsızlık da var

Göktenur B.
9 Haziran 2026 15:30

Göktenur B.
9 Haziran 2026 15:30
P
Pınar ..
9 Haziran 2026 16:41
benim oglumda 1 ay once 39 a cikiyordu atesi dusmuyordu bir turlu doktora gittik 6. Hastalik geciriyormus test yapti serum takildi atesi dustu dusunce vucudunda sirtinda döküntü olustu oda gecti
F
Feyzanur S.
9 Haziran 2026 21:12
Bizde sizi gibiyiz bugün 3. Gün 10 aylık iki diş var dün sağlık ocağına gittim ateş sadece üst vücut ve kafasında 38 i iki kere gördük 37 38 arası gidiyor ama asla 37 altına düşmüyor yanında başka bı sorun yok sadece huysuz ve durgun doktor dolven ve calpo dönüşümlü kullan dedi bugün ishal başladı bu gecede devam ederse yarın çocuk doktoruna götürcem

Göktenur B.
9 Haziran 2026 21:28
Bizim de aynı 37-38 arası gidip geliyor bugün antibiyotik başladık biz de dolven calpol dönüşümlü kullanıyoruz dolven daha etkili oldu inşallah yavrularımız bir an önce iyileşsin
Yükleniyor...