3 Gun Kuralı

84 görüntüleme
G

Gamze K.

30 Mart 2026 16:56
Kızımda ek gıdaya basladık yumurta alerjisi cıktı doktora gıtmek ve bagırsagının duzelmesını beklerken 12 gun sonra 7 aylık olacak ek gıdaya gec kaldık dıye dusunuyorum.. 3 gun kuralı ıle ılerlemıyodum alerjı anlamak ıcın uygula dıyor cevrem sizce ne yapmalıyım o sekılde de ogunlere gecmek daha da gecigecek
B

Berfin Ö.

30 Mart 2026 17:05
Alerjik olmayan hic bir besine 3 gun kurali uygulamayin. 3 gun kurali fosil dr larin uyguladığı bir sey ve maalesef ki sadece türkiyede ki drlar öneriyor bunu:(
G

Gamze K.

30 Mart 2026 17:08
Berfin Öz
Alerjik olmayan hic bir besine 3 gun kurali uygulamayin. 3 gun kurali fosil dr larin uyguladığı bir sey ve maalesef ki sadece türkiyede ki drlar öneriyor bunu:(
Mesela dometes cılek gıbı alerjı ıhtımalı yuksek besınlerden mı bahsediyorsunuz
G

Gülay D.

30 Mart 2026 17:09
Ek gıdaya ne ile başladınız ki benim bildiğim en son yumurta ve yoğurt veriliyor yani bana doktorum öyle söyledi sebzelerden sonra yumurta vereceğim benim bildiğim bu şekilde ama alerjik olmayan bebeklere 3 gün kuralıyla vermiyorlar diye biliyorum Osman beyin bir videosu vardı ek gıdayla ilgi onu izleyin
G

Gamze K.

30 Mart 2026 17:12
Gülay Doymuş
Ek gıdaya ne ile başladınız ki benim bildiğim en son yumurta ve yoğurt veriliyor yani bana doktorum öyle söyledi sebzelerden sonra yumurta vereceğim benim bildiğim bu şekilde ama alerjik olmayan bebeklere 3 gün kuralıyla vermiyorlar diye biliyorum Osman beyin bir videosu vardı ek gıdayla ilgi onu izleyin
Ek gıdaya yogurt sonrasında peynır ırmık pırınc unu armut elma o sekılde tattırdım
G

Gülay D.

30 Mart 2026 17:17
Gamze Kepenek
Ek gıdaya yogurt sonrasında peynır ırmık pırınc unu armut elma o sekılde tattırdım
Baya yemiş yani benim fikrim sebzeleri tek başına tattırıp bakın gün içinde alerjik bir reaksiyon gösteriyor mu kusma ishal var mı mesela ben sabah 10 gibi veriyorum akşama kadar bakıyorum takip ediyorum ben 3 gün kuralıyla devam ediyorum ama benim bebeğim 5. Buçuk aylık
G

Gamze K.

30 Mart 2026 17:21
Sızın bebegınız kucukmus benım hatam yumurtayı erken vermıs olmam galıba. Sebzelerı bir gun deneyıp daha rısklı dusundugum besinleri 3 gun kuralı ıle vermem daha mantıklı gıbı duruyor
G

Gülay D.

30 Mart 2026 17:47
Gamze Kepenek
Sızın bebegınız kucukmus benım hatam yumurtayı erken vermıs olmam galıba. Sebzelerı bir gun deneyıp daha rısklı dusundugum besinleri 3 gun kuralı ıle vermem daha mantıklı gıbı duruyor
Kesinlikle öyle
B

Berfin Ö.

30 Mart 2026 19:19
Gamze Kepenek
Mesela dometes cılek gıbı alerjı ıhtımalı yuksek besınlerden mı bahsediyorsunuz
yani yumurta süt gibi. Yumurtayi da beyazi ile ayri vermiyoruz. Tüm veriyoruz. Osman bey de ayni sekilde soylemisti. O besini ilk defa deniyorsak o gun ondan baska besin tadimi yaptırmıyoruz sadece.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir