3 Gun Kuralı
84 görüntüleme
G
Gamze K.
30 Mart 2026 16:56
Kızımda ek gıdaya basladık yumurta alerjisi cıktı doktora gıtmek ve bagırsagının duzelmesını beklerken 12 gun sonra 7 aylık olacak ek gıdaya gec kaldık dıye dusunuyorum.. 3 gun kuralı ıle ılerlemıyodum alerjı anlamak ıcın uygula dıyor cevrem sizce ne yapmalıyım o sekılde de ogunlere gecmek daha da gecigecek
B
Berfin Ö.
30 Mart 2026 17:05
Alerjik olmayan hic bir besine 3 gun kurali uygulamayin. 3 gun kurali fosil dr larin uyguladığı bir sey ve maalesef ki sadece türkiyede ki drlar öneriyor bunu:(
G
Gamze K.
30 Mart 2026 17:08
Alerjik olmayan hic bir besine 3 gun kurali uygulamayin. 3 gun kurali fosil dr larin uyguladığı bir sey ve maalesef ki sadece türkiyede ki drlar öneriyor bunu:(
G
Gülay D.
30 Mart 2026 17:09
Ek gıdaya ne ile başladınız ki benim bildiğim en son yumurta ve yoğurt veriliyor yani bana doktorum öyle söyledi sebzelerden sonra yumurta vereceğim benim bildiğim bu şekilde ama alerjik olmayan bebeklere 3 gün kuralıyla vermiyorlar diye biliyorum Osman beyin bir videosu vardı ek gıdayla ilgi onu izleyin
G
Gamze K.
30 Mart 2026 17:12
Ek gıdaya ne ile başladınız ki benim bildiğim en son yumurta ve yoğurt veriliyor yani bana doktorum öyle söyledi sebzelerden sonra yumurta vereceğim benim bildiğim bu şekilde ama alerjik olmayan bebeklere 3 gün kuralıyla vermiyorlar diye biliyorum Osman beyin bir videosu vardı ek gıdayla ilgi onu izleyin
G
Gülay D.
30 Mart 2026 17:17
Ek gıdaya yogurt sonrasında peynır ırmık pırınc unu armut elma o sekılde tattırdım
G
Gamze K.
30 Mart 2026 17:21
Sızın bebegınız kucukmus benım hatam yumurtayı erken vermıs olmam galıba. Sebzelerı bir gun deneyıp daha rısklı dusundugum besinleri 3 gun kuralı ıle vermem daha mantıklı gıbı duruyor
G
Gülay D.
30 Mart 2026 17:47
Sızın bebegınız kucukmus benım hatam yumurtayı erken vermıs olmam galıba. Sebzelerı bir gun deneyıp daha rısklı dusundugum besinleri 3 gun kuralı ıle vermem daha mantıklı gıbı duruyor
B
Berfin Ö.
30 Mart 2026 19:19
Mesela dometes cılek gıbı alerjı ıhtımalı yuksek besınlerden mı bahsediyorsunuz
Yükleniyor...