3 Gün Ateş Sonrası Vücutta Döküntü

120 görüntüleme
E

Elif K. ..

16 Şubat 2026 20:17
10 aylık oğlum boğaz enfeksiyonu geçirdi 3 gün ateşlendi ardından karın sırt ve biraz da yüz bölgesinde minik açık kırmızı pembe döküntüler oluştu. Şiş değil, karın bölgesi daha yoğun. Doktor alerjik olabilir dedi ama bu ilaçları öncesinde de kullanmıştık alerji yapmamıştı. 6. hastalık olabilir mi?
A

Arzu.G

16 Şubat 2026 20:33
Enfeksiyon mu bilmiyorum ama birkaç gün ateslenmisti bizimki başka belirtisi yoktu ilaç da kullanmadık ertesi gün karnında ve bez bölgesinde bahsettiğiniz kırmızılıklar oluştu .sanırım ateş atarken terlemesiyle isilik olmuştu çünkü kendiliğinden geçti .belki sizinki de öyledir .antibiyotik de alerji yapabiliyor tabi
G

Gizem Y.

16 Şubat 2026 20:35
rosaella hastalığı büyük ihtimalle bi viral enfeksiyon gül hast diye geciyor arastırın
E

Elif K. ..

16 Şubat 2026 20:47

Gizem Yıldırım

rosaella hastalığı büyük ihtimalle bi viral enfeksiyon gül hast diye geciyor arastırın

Teşekkür ederim yanıtınız için
E

Elif K. ..

16 Şubat 2026 20:47

Arzu.G

Enfeksiyon mu bilmiyorum ama birkaç gün ateslenmisti bizimki başka belirtisi yoktu ilaç da kullanmadık ertesi gün karnında ve bez bölgesinde bahsettiğiniz kırmızılıklar oluştu .sanırım ateş atarken terlemesiyle isilik olmuştu çünkü kendiliğinden geçti .belki sizinki de öyledir .antibiyotik de alerji yapabiliyor tabi

Evet haklısınız çok teşekkür ederim yanıtınız için
Betül �.

Betül ..

16 Şubat 2026 21:17
Ateşte döküntü kızarıklık yapabiliyor ama geçmiyorsa alerjik de olabilir farklı birşey yedi mi
E

Elif K. ..

16 Şubat 2026 21:18

Betül 🧸

Ateşte döküntü kızarıklık yapabiliyor ama geçmiyorsa alerjik de olabilir farklı birşey yedi mi

Hayır farklı bir şey yemedi, antibiyotik sebebiyle mi oldu bilmiyorum ama daha önce kullanmıştık bunu.
E

Elif K. ..

16 Şubat 2026 21:18

Elif Kocaman

Hayır farklı bir şey yemedi, antibiyotik sebebiyle mi oldu bilmiyorum ama daha önce kullanmıştık bunu.

Bugün 2 gün döküntüde
Betül �.

Betül ..

16 Şubat 2026 21:19
İlaç olduğunu sanmıyorum.Daha önce de kullandık dediğiniz için.bizimde kakao ya alerjimiz var hep yediği çikolataya tepki vermiyor vücut ama ozmonun çikolatasını yedikten sonra sırt ve karın bölgesinde döküntüler oldu
A

Arzu.G

16 Şubat 2026 22:10

Elif Kocaman

Bugün 2 gün döküntüde

Bizimki 3gun sürdü ha bu arada Fito krem önerdi burdan bir arkadaş gece sürdüm sabah gecmisti sürdüğüm yerler
A

Ayten ..

18 Şubat 2026 08:21
Aynı olayı bizde yaşadık , ateşli hastalıktan sonra döküntü yaşadık doktorumuz alerji damlamızdan vermemizi söyledi , başka bir şey vermedik 2 gün sonra kendigilinddn geçti , dediginiz gibi bende 6. Hastalıktan şüphelenmiştim
E

Elif K. ..

18 Şubat 2026 08:25

Ayten

Aynı olayı bizde yaşadık , ateşli hastalıktan sonra döküntü yaşadık doktorumuz alerji damlamızdan vermemizi söyledi , başka bir şey vermedik 2 gün sonra kendigilinddn geçti , dediginiz gibi bende 6. Hastalıktan şüphelenmiştim

Biz de zaditen damla veriyoruz azaldı şu anda. Çok geçmiş olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir