3 Aylık Yolculuk

298 görüntüleme
Yeter O. .

Yeter O. ..

5 Eylül 2025 19:25
15 gün sonra memlekete gideceğiz kendi arabamızla pusette yolculuk olur mu kaç saatte bir mola vermek gerekir rahat bi yolculuk için
S

Sembo

5 Eylül 2025 19:34
2 saatte bir mola verilmesi gerektiği söyleniyor hem bebek beslenmesi için hem pusette çok uzun süre yatmaması için
Yeter O. .

Yeter O. ..

5 Eylül 2025 19:55
Peki pusette çok kalırsa sıkıntı oluyor mu
B

Büşra B.

12 Eylül 2025 20:25
Canım kendi arabanız ise bizde geçen hafta memleketine gittik 13 saat pusete koymadım ben hiç yatak yaptık araba da ona üstüne de reflü yatağını koyduk uyudu oynadı gözüm hep üstündeydi o şekilde gittik geldik uyumadığı zamanlarda 2 saatte bir 5 10 dakika mola verdik nefes alsın diye çok rahat gittik şükür
Yeter O. .

Yeter O. ..

13 Eylül 2025 02:14
Çok teşekkür ederim canım kendi arabamız bende öyle yapacağım o zaman
G

Gokce i.

13 Eylül 2025 04:00
hocamızın araba ile seyahat etme noktasında çektiği video var ona bakın derim youtube da klima şartlarına kadar yazıyor. Ama puset dışında seyahat etmeyi kesinlikle tavsiye etmiyor güvenlik açısından
Yeter O. .

Yeter O. ..

13 Eylül 2025 20:52
Teşekkür ederim Gökçe hanım bakacağım
Ş

Şebnem Y.

14 Eylül 2025 16:53
Oto koltugu ya da puset olmadan yolculuk etmeniz bebek icin cok cok riskli. Olasi herhangi bir kaza durumunda bebegin basina gelebilecekleri arastirmanizi oneririm. Bebeginizin can guvenligi icin bir bucuk iki saatte bir mola vermek cok zor degil. Gideceginiz yere biraz gec varirsiniz ama hic varamamanizdan daha iyidir. Lutfen yapmayin
Yeter O. .

Yeter O. ..

15 Eylül 2025 11:18
@ŞebnemY zaten öyle yapıcam dinlenmeden olmaz asla
M

Melike K.

18 Eylül 2025 08:31
Bende 60 günlük iken 13 saat yolculuk yaptım oğlumla benim minik yatağım var içine reflü yatağını koydum gece uykusunda başladık yola ara ara uyansada sorunsuz oldu . 40 dk bir yarım cam yapıp 2/3 dk arabayı havalandırma 3saatte bir oğlumu kucağıma aldım 5 dk hava aldırıp geri yatırdım .gözüm hep üzerindeydi gayet mutluydu. minik yatağınız yoksa fikir olarak Katlanır küvete yorganla düz zemin yapın üzerine reflü yatağı koyun süper olur ,iyi tatiller
Yeter O. .

Yeter O. ..

18 Eylül 2025 10:36
Melike hanım çok teşekkür ederim deneyeceğim
K

Kübra Y.

24 Eylül 2025 14:37
Merhabalar bende bebeğim 3 aylık iken 12 saatlik yola gittim. Gece vakti çıktım yola bebeğimi uyutup. Sabah uyandığında her 2 saatte bir benzinlikte durup 20 dk yarım saat yürüdüm. Hem bebeğim biraz açıldı hem de bizler
Yeter O. .

Yeter O. ..

24 Eylül 2025 16:53
Kübra hanım şuan yoldayım dediğinizi yapacağım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir