3 Aylık Uyurken Dönme ve Kundak
184 görüntüleme
D
Derya Ö.
13 Ağustos 2026 13:59
Herkese merhaba bebeğim bu gün 3 aylık oldu yaklaşık iki haftadır tek taraflı yan dönmeye başladı. Uyurken devamlı yan dönüyor. Kızım nerdeyse doğduğundan beri kelebek kundak ile yatıyor. Gece gündüz farkını bile kundak sayesinde oturttuk fakat dönmesiyle kolları serbest bir şekilde uyuması gerekiyor. Ne kadar denesemde bu şekilde uyutamıyorum başarsam bile gece uyanıp saatlerce uyanık kalıyor geri dalamıyor. Eski kundağını giydirdiğim an geri dalıyor ama. Bu alışkanlıktan nasıl vazgeçirebilirim. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden 🙏
B
Büşra E. ..
13 Ağustos 2026 15:02
Önce tek kolunu çıkartarak deneyebilirsiniz biz öyle bıraktık
T
Trksmyy
16 Ağustos 2026 22:33
5. Aya kadar kundak yaptım gündüz 3. Aydan itibaren bıraktı ama geceleri kundaksız uyuyamadı ama artık güçlendiği için kundağı açtıkça kendini uyandırdı tekrar kundaklarken tamamen ayıldı sabaha kadar beni de yoruyordu kendi de yoruluyordu bir gece tak etti canıma yapmadım 3 4 gece zorlandı ikimiz de uykusuz kaldık ama sonra alıştı şu an bi sağa bi sola bi yüz üstü dönerek uyuyor her şey bir süreç emin olun beklediğinizden daha çabuk alışıyorlar sadece biraz sabır edip birkaç gün uykusuz kalacaksınız
Yükleniyor...