3 Aylık Uyku Düzeni

97 görüntüleme
A

Aslı

10 Aralık 2025 17:44
asla uyumuyor o kadar yoruldum ki. Yatağına koyuyorum uyanıyor sallanmayı sevmiyor. 1 haftadır mememle kavga ediyor akşam olunca gündüz düzgünce emiyor. Ne zaman düzene oturur. Akşam kaçta uykuya geçirmeliyim
A

Aybüke A.

10 Aralık 2025 17:50
2 buçuk aylığız biz de. Ben uykunun çaresini yüzüstü yatırmakta buldum. 2saatte bir uyanıyor süreyi uzatamadım ama neticede uyuyor. 5- 6 aydan önce düzen tutmaz diyorlar ama bilemiyorum bana en az 1 yaş gibi geliyor
A

Aslı

10 Aralık 2025 17:56
Yüz üstü de uyumuyor. Yoruldum inanın ikinci çocuğum ilki hemen uyurdu kendi kendine halen öyle sallama falan hiç olmamıştı. İkinci bebeğimi sallamaya çalışıyorum orda bile mutsuz. Memede uyuyordu şimdi memede de huzursuz. Allah yardımcımız olsun
E

Eliff

10 Aralık 2025 18:13
Biz de 2 buçuk aylığız ve her uyutmaya çalıştığımda çığlık çığlığa ağlıyor ben anlamadım neden böyle yapıyor 10 gündür falan bu şekilde
N

Necla D. ..

10 Aralık 2025 18:17
Benimde öyle akşam az emiyor her saat ağlıyor en uzun uyku 3 saat
A

Aslı

10 Aralık 2025 18:21
Çocukdoktorumuz etrafı keşfedecek arkasını dönecek istemeyecek normal dedi. Fakat yalnızca akşamları böyle benim bebeğim anlam veremiyorum umarım geçicidir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir