3 Aylık Uyku Bozukluğu Yardım
135 görüntüleme
Ş
Şeyda A.
2 Aralık 2025 10:34
5 akşam uykuya çok zor geçiyoruz
8 e doğru uyutmaya çalışıyorum karnı doyuyor ama uyumuyo sürekli sallıyorum 11 buçuğa doğru uyumaya başlıyor sizce neden olabilir
8 e doğru uyutmaya çalışıyorum karnı doyuyor ama uyumuyo sürekli sallıyorum 11 buçuğa doğru uyumaya başlıyor sizce neden olabilir
B
Büşra K. ..
2 Aralık 2025 10:43
Dönmeye başlamadıysa yarım kundak yapsanız belki uyanmaz ya da memede uyumak istiyordur
B
Burcu
2 Aralık 2025 10:44
Maalesef benim bebeğim 2 aylık aynı durumdayız gündüz uykusu hiç yok neredeyse akşam da salla sallaya gece yarısı ediyoruz çıldırmak üzereyim
Ş
Şeyda A.
2 Aralık 2025 10:50
@Büşra Kılıçaslan kundağı denedim iyice ağladı memede uykuyu denedim hiç uyumadı
Ş
Şeyda A.
2 Aralık 2025 10:51
2 aylık atak dönemi var öyle olabiliyor ama geçiyo kısa sürede
B
Büşra K. ..
2 Aralık 2025 10:56
ŞeydaHanımbebeklerakşamadoğruhuysuzlanırmışbuna cadı saatidenirmiş bu mu acaba bahsettiğiniz durum uyuttuğunuz ortam nasıl loş ışık beyaz gürültü denediniz mi
S
Seda D.
2 Aralık 2025 10:56
Buaylarda bebek yeni yeni etrafı keşfettiği için uyku gerilemesi yaşamanız çok normal , her yeni birşey öğrendiğinde bu gerilemeyi yalıyormuş 4. Aydan sonra uyku dğzenş oturur, bş de sallayarak uyutuyorsanız çok hafif sallayın fazla salladığınızda beyni uyarılıyor sürekli uyuması daha zor oluyor
Ş
Şeyda A.
2 Aralık 2025 11:04
Loş ışık beyaz gürültü ninni denedim ama yok olmuyo demek cadı saati deniliyormuş
Ş
Şeyda A.
2 Aralık 2025 11:06
@Seda Dursun uyku gerilemesini bekliyodum ama bu kadar erken olacağınıhiç düşünmedim beşikte sallayarak uyutuuorum bugün hafif sallamayı deneyeceğim
S
Seda D.
2 Aralık 2025 11:10
Kundakda dene kesinlikle kundak yaparken ağlar kucağına alıp sakinleştirebilirsin sonra yatırabilirsin beşiğine , beşiğe koyuncayşne ağlarsa kucak istiyordur sizin kalp atışınızla rahatlıyor çünkü , her yeni ayunda uyku gerilemedi olacak malesef beyin uyumak istemiyor çünkü yemi bir şey öğrendi merak ediyor,sizin ayımızda da sizi ve çevreyi tanımaya başladı görmesi biraz daha netleşti hem korkuyor hem merak ediyor , gece uykusu nasıl , ben 2. Ayında uyanmasına izin vermeden 2 3 saatte bir süt veriyordum uykulu içiyordu hiç uykusu bölünmüyordu
Ş
Şeyda A.
2 Aralık 2025 12:09
@Seda Dursun kundak yaptığım da çok ağlıyo uyumuyo genelde kucağıma alıyorum sarılıyorum sonra beşiğe koyuyorum yine ağlamaya başlıyo gece uykusu da 3 saat felan uyuyo ama ben hem süt hem mama takviyesi yapıyorum sütüm yetmiyo genelde mamayı yatarken veriyorum
S
Seda D.
2 Aralık 2025 12:43
Kundak da ağlar evet ama sakinleşir bir süre sonra daha uzun uyur , benim kızımda ağlıyor ama kundaksız uyuyamıyor 4 aylık olmasına rağmen , biraz ağlar ama devam eder kucak isteme ayları buaylar