3 Aylik Tutamiyor

123 görüntüleme
M

Merve Y. G.

11 Temmuz 2025 19:35
Bebegim 3 aylik henuz aktif olarak elleriyle bir sey tutmuyor onune ilgisini cekebilecek oyuncak vs koyuyorum uzanip tutmuyor bu bir sorun var demek mi ?
T

Tuba F.

11 Temmuz 2025 19:48
3 aylık bebek gelişimde elleriyle oyuncaklara uzanabilir fakat kavrama yetilerini henüz yapamaz
M

Merve Y. G.

11 Temmuz 2025 20:08
Uzanmiyorda😐
H

Hatice Ö.

11 Temmuz 2025 20:25
3 aylık bebekten çok şey bekliyorsunuz
M

Merve Y. G.

12 Temmuz 2025 01:16
Hatice hanim bu program basta olmak uzere bir suru gelisim takip eden programda bu ayda bu soylediklerimi yapmasi gerektigi yaziyor takip etmenizi oneririm.
H

Hatice Ö.

12 Temmuz 2025 06:52
Her bebeğin gelişimi farklıdır Merve hanım biraz daha araştırmanızı, gelişim takip ettiğiniz programları daha iyi anlamanızı tavsiye ederim. Sizin anladığınıza göre yorumlamak gerekirse geçmiş olsun 3 aylık bebeğinizde gelişim geriliği var. Ya kendi anlama ve öğrenme yetinizi geliştirmenizi ya da sizin deyiminizle gelişim geriliği olan 3 aylık bebeğinizi geliştirmenizi öneririm.
M

Merve Y. G.

12 Temmuz 2025 07:34
O yuzden soruyorum arastiriyorum ya ? Tutup bana 3 aylik bebekten cok şey bekliyorsunuz gibi bir yorum yapamazsiniz sonuc olarak bu ayda bu motor becerilerini yapabiliyor bebek en azindan uzanma nesne takip edip kavramaya calisma gibi hareketler sergileyebiliyor takdir edersiniz ki uzanamiyorda diyorum diyorsunuz ya bebeginizi gelistirin diye gelistirmeye calismasam bunuda bilmem mesela yani bi dort dortluk anne sifati size uygun degil bu bir. Ikinicisi size bebegimde gelişim geriliği var diyen olmadı burasi herkese her soruya acik bir platform merak ettigim bir soruyu sordum masallah pek bilmis bu isin masterini yapmis gibi ukala ukala cevap verdiniz bende size her konuya burnunuzu sokmamanizi dilerim bazi fikirlerinizi boyle hoyratca savurmayin zira size kalmaz sonra maazallah
H

Hatice Ö.

12 Temmuz 2025 07:48
Merve Hanım yön söylüyorum ya kendinizi geliştirin ya bebeğinizi. Kolay gelsin
A

Ayşe V. ..

14 Temmuz 2025 09:46
Belki farklı nesneler deneyebilirsiniz daha renkli sesli tummy time sürenizi uzatmanız da etki edebilir bir de bebeği sırt üstü yatırıp parmaklarınızı tutturup hafif kendinize doğru çekmeyi deneyebilirsiniz umarım faydası olur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir