3 Aylık Tırnak Keserken Etini Kestim

77 görüntüleme
İ

İlayda T.

13 Ağustos 2025 14:30
3 aylık çocuğum var, tırnağını keserken yanlışlıkla etinide kestim. Bayağı kanadı sonra kanama durdu. Yeni düzenlenen aşı takvimine göre haftaya aşıları var. Tetenoz aşısı yaptırmalı mıyım? Makas pasli degil. Çok korkuyorum lütfen yazın 😢
Ş

Şeyda B.

13 Ağustos 2025 14:54
Öncelikle geçmiş olsun tetanoz öyle kolaylıkla bulaşan bir hastalık değil sakin olun ayrıca 2.ay aşılarında koldan yapılan verem aşısı hariç bacaklarından yapılan bir aşı zatürre diğeri de karma aşı ve içerisinde difteri tetanoz boğmaca gibi 6adet hastalığın aşısı var yani kısaca zaten bebeğiniz 3aylıksa tetanoz aşısı da yapılmıştır yakın zamanda
İ

İlayda T.

13 Ağustos 2025 14:57
Aşı takvimi yenilendiği için 2 ay aşıları 3 ay aşıları ile birlikte yapılıyormuş. Yeni 3 aylık oldu. Yarın 3 aylık aşılarını yaptırmaya gidecektim. Bir şey olmaz değil mi Çok korkuyorum
Ş

Şeyda B.

13 Ağustos 2025 15:14
Evet aşı takvimi yenilendi ama 1.ayda olan hepatit B Aşısı tek başına yapılıyordu onu 2.ayda yapılan karma aşının içine eklendi yani bebeğinizin 2.ay aşılarını siz yaptırmadınız öyle mi anlıyorum
V

Vecihe D.

13 Ağustos 2025 15:28
Ben tüm aşılardan önce ayak tırnağının minik parçasını kesmek istemiştim etini de almışım çok kanamıştı dediğiniz gibi. Tentürdiyot sürüp kapattım sonrasında bir şey olmadı Allah'a şükür sadece iyileşmesi uzun sürdü

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir