3 Aylık Telefona Merakı

74 görüntüleme
Birce

Birce

5 Nisan 2026 19:33
Komik bir başlık ama 3 aylık kızım ne zaman telefonun arka kısmını görse kahkahalar atıp deli gibi konuşmaya başlıyor. Hiçbir şeye bu kadar ilgili değil. Bize bile. Onun yanında o kadar telefon da kullanmıyoruz aslında. Şimdi dil gelişimini destekliyor diye göstermeli miyim yoksa tehlikeli diye gizlemeli miyim bilmiyorum. Ailelerimiz uzakta görüntülü konuşmak için telefonu gösteriyoruz. Kendinden geçiyor çocuk gülmekten ve konuşmaya çalışmaktan
Ceren

Ceren

5 Nisan 2026 20:30
çocuklar çok çabuk adapte oluyo telefona benim bebeğim 9 aylık görüntülü konuşma dışında hiç vermedik ekran vs de yok ama telefonu elimizde ya da bi yerde görünce saldırıyo alıyo kaydırmaya çalışıyo telefonun arka kısmıysa gösterin bence telefon kılıfının deseni de hoşuna gitmiş olabilir o dönemde desenli şeylere de konuşuyorlar benim kızım bi elbiseme kahkaha atıyodu😅
Birce

Birce

5 Nisan 2026 20:36
Ekranı hiç göstermediim sadece arka kısmına gülüyor hep. Kamera lenslerine gülüyor bence. Çünkü telefonu çıkartıp sadece kılıfla denedim ona gülmedi 🤣 yani telefonun arka kısmına yarılıyor ve marka-model farketmiyor çok enteresan 😅
Elif T.

Elif T.

5 Nisan 2026 20:41
Benim bebeğim de telefonun arka kısmını görünce poz veriyor hemen 3 buçuk aylık o da görüntülü görüşmelerde ön kamerayı kullanıp karşı tarafla etkileşimli konuşturuyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir