3 Aylık Sadece Kucakta Uyuyor.
62 görüntüleme

Kübra
14 Ocak 2026 08:08
Bebeğim haftalıkken gaz sorunu başladı. Sonrasında damla kullandık ve bu sorun geçti. Bebeğimi akşamları rutinlerini yapıp 20:00da uyutuyorum. Uykuya geçmekte zorlanmıyor. Gece uykusu mükemmel denebilecek düzeyde. Oda ısısı, karanlık, kundak-tulum her şeyi doğru demekki gece uykusu güzel. Aynı şeyleri gündüz uykusunda da uygulamama rağmen bebeğim 10 dkdan fazla yatakta uyumuyor. Ki bu 10 dk en iyi ihtimal. 8 haftalık olduğundan beri kucakta uyuyor. Hatta kucakta bile ben uyursam 1 saatlik uyku yapıyor. Yoksa 20 -30 dk uykuları var. Yatağına koyduğumda uyanması ayrı sonrasında uykuya döndürmek ayrı sorun. Gündüzleri toplamda 2 saat anca uyuyor. Gece bu kadar düzenli uyuyan bir bebeğin gündüz uyumaması neden olabilir? Uyku penceresi, beyaz gürültü, odanın panjurları kapalı, evde ses yok, kamera var uyandığı an müdahale ediyorum tüm uyku ipuçlarını okuyup uyguladım yine de böyle. 2 tane daha çocuğum var. Gün içerisinde bırakın onlara kendime bile zamanım olmuyor kucağımdan bırakamadığım için. Ayrıca uykusunu alamadığı için çoğu zaman ağlama ve direnme başlıyor… bu süreç büyüdükçe geçer demeyin sabredecek ve dayanacak durumum kalmadı
Z
Zülal G.
14 Ocak 2026 08:14
Gece gündüz ayrımını fark ettikleri için gündüz uykuları yapmak istemiyorlar biz de yaşadık aynı uygulamaları ben de yaptım ama tek çözüm zaman, 4 ay 20 günlüğüz düzeliyor içinizi ferah tutun

Kübra
14 Ocak 2026 08:42
Sağolun umarım en kısa zamanda geçer bu durum. Zaman çok hızlı geçiyor ama aynı zaman diğer çocuklarım içinde geçiyor😣 böyle düşünmemem gerektiğini de biliyorum ama işte yapamıyorum…
Y
Yasemin
14 Ocak 2026 09:25
Bu aylarda uykuya direniyorlar ve hep temas istiyorlar ama birkaç ay sonra düzene girecek, geçmeyecekmiş gibi geliyor ama geçiyor :)
E
Elif G. ..
14 Ocak 2026 09:30
Belkide sadece kokunu veya kalp atışını duymak istiyordur, benimki de öyleydi o zamanlar hiç geçmeyecek gibi geliyordu her işim yarım kalıyordu şimdi 1.5 yaşında kucağımda uyusun diye sarılıyorum kendini yatağa geri atıyor 🥹