3 Aylık Oturtma

204 görüntüleme
S

Sudenaz K.

19 Haziran 2025 10:49
Merhabalar bebeğim şuan 3 ay 15 günlük başını tamamen dil tutamıyor nörologun görmesi gerekir mi? 3 aylık dr kontrolümüzde bununla ilgili birşey demedi doktorumuz. Şuan ellerinden tuttuğumuzda kendinş kaldırmaya başladı ve oturmak istiyor canlı destekle oturmasında herhangi bir sorun var mı omurgasında sorun olmasından endişeleniyorum
S

Sema S.

19 Haziran 2025 11:01
Biz da yaklaşık o zaman kendi isteği üzerine hafif hafif başladık şu an 5 aylık henüz cansız desteği denemedik ama yakında dr kontrolümüz var o ne derse onu yapacağız
S

Sudenaz K.

19 Haziran 2025 12:03
Cevabınız için çok teşekkür ederim 💕
Simge P.

Simge P.

19 Haziran 2025 17:32
Benim oğlumda şuan tam 3,5 aylık, başını tamamen dik tutabiliyor diyebilirim. Bu ay doktor kontrolünde doktorumuz bunun beklenen bir şey olduğunu ama başını tutması kısa bir süre gecikmiş olan bebekler içinde bir sorun olmayacağını, her çocuğunun gelişiminin farklı olduğunu ve takip edilmesi gerektiğini söyledi.
S

Sudenaz K.

19 Haziran 2025 18:50
Tummy time yaptırdınız mı? Gün içinde kaç dakika ve kaç kez yaptırdınız? Benim oğlum pek sevmiyor bir buçuk dakika falan duruyor sonra ağlamaya ıkınmaya başlıyorda ben yinede koyuyorum
S

Sümeyra G. K. ..

20 Haziran 2025 17:11
Merhaba benim kızım da 3 aylık tummy time hiç sevmiyordu, hala pek sevmiyor ama daha uzun katlanıyor diyelim :). Elimizde yaptırmaya başladık onu yapmayı daha çok sevdi. Orda güçlendiği için. Şimdi yerde de daha uzun durmaya başladı. Instagramda nicolas grimaldi var onun videolarından bu elle dediğim hareketlere bakabilirsiniz. Gerçekten 15 günde bile fark etti
H

Hatice T. S.

20 Haziran 2025 17:14
Hiç korkmayın benim oğlumda yaklaşık 4 aylıkken başını dik tutmaya başladı bende çok endişe etmiştim ama çok şükür bir sorun olmadı hatta başını dik tutar tutmaz 4 ay 15 günlükken dönmeye başladı 5.5 aylikta yavaş ayavas emeklemeye başladı ve 10 aylıkken yürüdü halbuki insanlar ne çok korkutmustu çok şükür bir sorun yaşamadık
Siz bu süreçte egzerisz yaptırın dönme hareketleri tummy time ellerinden tutup kaldırma vs vs

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir