3 Aylık Oturmaya Çalışıyo

98 görüntüleme
S

Sevilay Y.

28 Temmuz 2025 18:03
Bebeğim 3 aylık, 6,5 kilo , kucağıma yatırdığımda sürekli 90 derece dik bir şekilde oturmaya çalışıyo, vücudunu baya kaldırıyor, cok kısa bir süre oturtuyorum ama endişe ediyorum bir zararı olur mu, henüz çok erken
S

Semanur Ş.

28 Temmuz 2025 18:13
Osman hocaya göre canlı destekle kısa süreli oturabilir ama siz içiniz rahat etmiyorsa biraz daha erteleyebilirsiniz 4. Ayına yaklaşınca yapmaya başlarsınız
T

Tuğba S.

28 Temmuz 2025 18:19
Benm kızım da 2.5 aylıkken ana kucağında bile oturmaya çalışıyordu, kendini hep ileri atıyodu. 3. Ayında canlı destekle oturttum açıkçası biraz fazla süreyle oturtmuş olablrm çünkü oturmak istiyordu, onun isteği rahat ettiği ölçüde oturttum. 4. Ayda cansız destekle devam ettim ama daha çok yine kucağımda oturmak istiyordu. Suan 5.5 aylık desteksiz bir şekilde oturuyor. Ben bir sıkıntı yaşamadım. Sadece kontrollü olmak gerek ve bebek rahatsız olduğu gibi hemen bırakmak gerek ama benm kızım çok sevdigu için sureyi biraz fazla uzun tutmuş olabilirim
A

Ayşe V. ..

30 Temmuz 2025 14:03
https://youtu.be/H3WddTuiHmg?si=p6bcvAiV-M0xr2_F&utm_source=ZTQxO

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir