3 Aylık Memeyle Kavga

67 görüntüleme
N

Nur B. ..

23 Kasım 2025 14:03
Merhaba bebeğim 3 aylık olmak üzere, özellikle birkaç gündür memeyle sürekli kavga halindeyiz. Bu 3 ayda arada yapıyordu ama bu kadar sık değildi. Emerken bir anda bırakıyor sonra sinirleniyor geri tutuyor, bazen de bırakıp bana bakıyor gülüyor, süt var diye düşünüyorum bıraktığında ağzından süt damlıyor çişli bez sayısı da yeterli. Yürüyerek emzirmeyi de denedim o zaman daha sakin ama yine devam ettiği oluyor, siz ne durumdasınız böyle olup süreci sağlıklı atlatan var mı 🥺
A

Arzu.G

23 Kasım 2025 14:43
Atak haftasi olabilir ben de yasadim o aylarda cevreye olan ilgi de artiyor donmesi biraz da o yuzden.gaz olabilir o da Cok etkiler. Ayakta emzirmeye alistirmayin derim ben yaptim o hatayi 1kadar da birakmaya ugrastik
N

Nur B. ..

23 Kasım 2025 15:23
Çok teşekkür ediyorum, yaşayan ve bu süreci atlatan anneleri görmek umut verici .ayakta emzirmek aşırı yorucu evet alışırsa çok zor olur ama ayağa kalkmayınca da sürekli savaşıyoruz😔
A

Ayşe A. ..

23 Kasım 2025 16:20
4. Aya yakın çok net meme reddi oluyor.cok bilindik bir konudur bu.Bu süreçte sabırlı olmak mesele.zamanla geçeceğini düşünüyorum.
M

Mine Ş.

23 Kasım 2025 16:26
Şuan biz de 3. Aya 3 gün kaldı. Birebir aynı durumu yaşıyoruz. Memeye geliyor bir iki dakika sonra kavgaya başlıyor sinirleniyor bırakıyor sonra tekrar alıyor bir yudum içiyor sonra kafayı kaldırıp ağlıyor geri geliyo memeye. Mümkün olduğunca uyaranın az olduğu bir ortamda emzirmeye çalışıyorum. Ağzında yara felan mı var acaba diye düşündüm ama sanırım atak zamanıymış. Daha erken diyordum ama herkes hem fikir bu konuda 🥹
N

Nur B. ..

24 Kasım 2025 06:21
4. Aya daha 1 ay var o ay olan meme reddi değildir diye düşünmüştüm ama bu ayda da yaşayan var demek ki. Bebeğim emzik almıyor biberon kullanmıyoruz umarım bu zamanı gerçek bir meme reddine dönüşmeden atlatırız
N

Nur B. ..

24 Kasım 2025 06:24
Aynı şeyler resmen bizi anlatıyorsunuz 12. hafta atağı dedikleri bu galiba, çok araştırdım 3 ay civarı çoğu bebekte oluyormuş ben arada üstümüze ince bir örtü örtüyorum o zaman kısmen daha sakin oluyor umarım en kısa zamanda atlarız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir