3 Aylık Meme Reddi

116 görüntüleme
P

Pelin A.

16 Mart 2026 22:13
3 aylık bebeğim var son bir aydır hep ayakta emziriyordum uykudayken rahattım ama artık uykudayken bile almıyor sütüm var ama artık çok zorlanıyorum ayaktayken bile tutmuyor günde bir defa mama veriyordum artık iki ve üç oluyor takatim kalmadı ne yapabilirim
S

Sibel E. ..

16 Mart 2026 23:11
Biberon kullandınız mı?

Maalesef ki meme reddinin en büyük problemlerinden biri biberon

Başıma geldi ve [4.ayda](4.ayda) meme reddi yaşadık ve asla emmedi bir daha.
S

Sena K. Y.

Premium Üye
16 Mart 2026 23:12
Önce neden emmediğini anlaman gerekiyor sütün çok olduğu için belki emmeyi koordine edemiyor olabilir. Yatarak emzirmeyle çöZdüm ben meme reddini ama işe yaramazsa Pilates topunun üzerinde yada duşta dene benim de meme reddi vardı 3. Ayda emzirme danışmanıyla çalışmıştım ben bu şekilde aştım
P

Pelin A.

Premium Üye
16 Mart 2026 23:16
Bizde o aylarca yaşadık hep uykudayken verdim 6 aylık oldu hala kucağımda uyanıkken emmiyor illa uzanarak emecek o şekilde alıştı ya her süreç beraberinde başka bir zorluk getiriyor
P

Pelin A.

16 Mart 2026 23:17
Sibel Eraslan
Biberon kullandınız mı?

Maalesef ki meme reddinin en büyük problemlerinden biri biberon

Başıma geldi ve [4.ayda](4.ayda) meme reddi yaşadık ve asla emmedi bir daha.
Kullandım ama günde bir kez tek veriyordum bazen beş saat boyunca emmediği zamanlar oluyor mecburen mama vermek zorunda kalıyorum çok ağlıyor çünkü
P

Pelin A.

16 Mart 2026 23:19
Sena Kerim Yavuz
Önce neden emmediğini anlaman gerekiyor sütün çok olduğu için belki emmeyi koordine edemiyor olabilir. Yatarak emzirmeyle çöZdüm ben meme reddini ama işe yaramazsa Pilates topunun üzerinde yada duşta dene benim de meme reddi vardı 3. Ayda emzirme danışmanıyla çalışmıştım ben bu şekilde aştım
topta zıplayarak denedim plastik meme ucuna denedim tutmadı ten tene temas yaptım artık ne inancım kalmadı ne gücüm çok yoruldum
P

Pelin A.

16 Mart 2026 23:20
Pelin Altundağ
Bizde o aylarca yaşadık hep uykudayken verdim 6 aylık oldu hala kucağımda uyanıkken emmiyor illa uzanarak emecek o şekilde alıştı ya her süreç beraberinde başka bir zorluk getiriyor
Rabbim bize güç versin cidden çok zor
S

Sena K. Y.

Premium Üye
16 Mart 2026 23:21
Pelin Akyol
topta zıplayarak denedim plastik meme ucuna denedim tutmadı ten tene temas yaptım artık ne inancım kalmadı ne gücüm çok yoruldum
Sağarak sütünü verebilirsin baktın olmuyor zorlama hiç bişey için ne kendini ne de bebeğini
S

Sibel E. ..

16 Mart 2026 23:49
Pelin Akyol
Kullandım ama günde bir kez tek veriyordum bazen beş saat boyunca emmediği zamanlar oluyor mecburen mama vermek zorunda kalıyorum çok ağlıyor çünkü
Pelin hanım ,

Öncelikle diğer annelerin de dediği gibi problemi bulmanız sizi sonuca götürecektir.

Diyelim ki sonuca varamadınız olmadı bir türlü o zaman bir süre sağarak devam edin .

Sizin icin en kötü ihtimal mama vermek gibi hissettim yazdığınızdan .

Evet anne sütü asla tartışılmaz çok kıymetli bir besin.

4 .ayda emmeyi bırakınca sürekli mamaya dönmek zorunda kaldım ve çok çok üzüldüm.

Şimdi geriye dönüp bakıyorum ne kadar da gereksiz kafama takıp kendimi harap etmişim.

En güzel aylarım üzülerek geçti.

Mama veriyorsunuz diye lütfen kendinizi suçlamayın.

Bebegim 12 aylık ve çok sağlıklı şükür ki boy ve kg olarak önde bağışıklık açısından da kuvvetli .

Ben yapamadım memeye geri dönmedi oğlum size çok tavsiyem olamayacak bu yüzden ama tek net tavsiyem moralinizi asla bozmayın olacaktır. 癩
P

Pelin A.

16 Mart 2026 23:54
Sibel Eraslan
Pelin hanım ,

Öncelikle diğer annelerin de dediği gibi problemi bulmanız sizi sonuca götürecektir.

Diyelim ki sonuca varamadınız olmadı bir türlü o zaman bir süre sağarak devam edin .

Sizin icin en kötü ihtimal mama vermek gibi hissettim yazdığınızdan .

Evet anne sütü asla tartışılmaz çok kıymetli bir besin.

4 .ayda emmeyi bırakınca sürekli mamaya dönmek zorunda kaldım ve çok çok üzüldüm.

Şimdi geriye dönüp bakıyorum ne kadar da gereksiz kafama takıp kendimi harap etmişim.

En güzel aylarım üzülerek geçti.

Mama veriyorsunuz diye lütfen kendinizi suçlamayın.

Bebegim 12 aylık ve çok sağlıklı şükür ki boy ve kg olarak önde bağışıklık açısından da kuvvetli .

Ben yapamadım memeye geri dönmedi oğlum size çok tavsiyem olamayacak bu yüzden ama tek net tavsiyem moralinizi asla bozmayın olacaktır. 癩
Etrafımdaki çoğu insan mama ver diyor ama ben biberonu bile görünce üzülüyorum mecburen vermek beni harap ediyor sizi anlıyorum. Bende ama henüz daha başlangıcındayken dönmek istiyorum teşekkür ederim yazdıklarınız içinde duygularıma motivasyonuma iyi geldiniz teşekkür ederim
S

Sibel E. ..

17 Mart 2026 03:55
Pelin Akyol
Etrafımdaki çoğu insan mama ver diyor ama ben biberonu bile görünce üzülüyorum mecburen vermek beni harap ediyor sizi anlıyorum. Bende ama henüz daha başlangıcındayken dönmek istiyorum teşekkür ederim yazdıklarınız içinde duygularıma motivasyonuma iyi geldiniz teşekkür ederim
Rica ederim her şey gönlünüzce olsun 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir