3 Aylık Meme Reddi
112 görüntüleme
Ş
Şengül T. C. ..
20 Temmuz 2025 08:11
Merhabalar 3 aylık ikizlerim var mama çok nadir veriyorum buna rağmen meme reddi başladı süt akışı ilk hızlı geliyor o yüzden mi acaba bir kaç dakika çekip çekip bırakıyorlar hep kavga halindeler memeyle ellerini ağızlarına sokup bağırıyorlar ve sürekli boğazlarına kaçırıyorlar sütü
M
Melike Ö.
20 Temmuz 2025 08:44
Benimde öyleydi hatta geceleri tek meme veriyormuşum bazen uyku arası farkında bile olmuyorum 😂 önceden biraz sağın memenizi hiperlaktasyon biraz hafiflesin boğazlarına kaçtığı işin korkup emmek istemiyorlar

Yaren İ. K.
Uzman Klinik Psikolog
21 Temmuz 2025 06:37
Merhaba, 3. Ayda artan dikkatle birlikte memeyi tut bırak ve meme reddi görülebiliyor. Emzirmeye başlamadan önce biraz elle sağım yapıp tazyiği azaltabilirsiniz. Sistematik olarak sallanmak da mesela pilates topunda zıplamak gibi işe yarıyor. Top üzerinde emzirebilirsiniz reddi yenene kadar. Elektrikli pompa kullanmayın, tazyiği arttırıyor
S
Sena K. E.
21 Temmuz 2025 06:43
3. Ayda öyle oluyor demek ki .. bizde de öyleydi hep ayakta gezerek emziriyordum 4. Ayda düzeldi çok şükür
Ş
Şengül T. C. ..
21 Temmuz 2025 07:02
Evet evet bende ayakta gezerek emzirmeye başladım o şekilde rahat emiyorlar eller serbest pompa ile biraz sağım yapıp öyle veriyorum ama her seferinde sağma fırsatı olmayınca ayakta gezmeye devam 🙂
S
Sena K. E.
21 Temmuz 2025 10:29
Allah kolaylık versin inşallah hepimize 🙏🏼 bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum 😅