3 aylık mama yemek istemiyor

88 görüntüleme
E

Ela Ö. ..

3 Haziran 2025 08:08
Hocam merhaba ikizlerim 3 aylık birisi son 2 haftadır mama yemeyi ve emmeyi istemiyor zorla mama iciriyorum çok güzel mama içen ve emen bir bebekti birden oldu ailece grip geçirdik sık sık emzirdim ikizler sadece hafif öksürük ve hapşırık ile geçirdiler ateş vs olmadı. 3 hafta geçti üzerinden.Mama içerken karnını dışarı çıkarıp çok ağlıyordu hastaneye götürdük idrar tahlilleri temiz çıktı hafif ateş oluyor kakasında hafif mukus ve beyazlık var. Ne yapmalıyım hastane gaz sancıları kolik bebek deyip eve yolladı 38 dereceyi bulan ateşi oluyor ara ara tekrar doktora gitmeli miyim neden olur. Şimdiden teşekkürler hocam.
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

10 Haziran 2025 15:54
Açıkçası durumunuz biraz karışık. Güzel kilo alan bebeğin durduk yere besin reddetmesi pek alışık bir durum değil. Bu tarz durumlarda genellikle bebeğe zorla abartılı besin verilmiş oluyor ama tabii ki bunu kararını verebilmek için de soru-cevap şeklinde gitmemiz lazım. Bu tarz durumlar için genellikle online danışmanlık tavsiye ediyorum bulunduğunuz yerde doktorunuzla bunu iletişime kurarak ya da online görüşmeyle görüşerek süreci netleştirebilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir