3 Aylık Kilo

168 görüntüleme
D

Derya ..

19 Mart 2026 21:55
3 aylık kızımın Dk 3440. Sarılık ve gerilemeyle 3050 düşmüştü. İlk 1 ay sonunda 4450 oldu. 2. Ay kontrolünde 5190. Dr umuz önden gittiğini ve çok iyi old söyledi. Suanda da tam 3 aylık sanırım 5700. Bayramdan sonra gidicez kontrole. Sadece anne sütü alıyor. Güzel de emiyor aslında ama kilo alımı yavas gibi hissediyorum. Sütüm mü yetmiyor diye dişünmeye basladım. Boyu hızlı uzuyo ve çok hareketli onun etkisi var mıdır kiloya? Dr iyi demesine rağmen ben tribe girdim. Çişli, dolu bez sayısı da oldukça fazla
E

Eliff

19 Mart 2026 22:14
Bence çok iyi gidiyor maşallah 3 aydan sonra doktorumuz kilo alımının en fazla 500 olucagını söylemişti boy uzaması kilo alımını etkiliyor çişli bez sayısı ve bebeşin keyfi yerindeysen kendinize dert çıkarmayın derim🙏🏻
D

Derya ..

19 Mart 2026 22:15
Eliff
Bence çok iyi gidiyor maşallah 3 aydan sonra doktorumuz kilo alımının en fazla 500 olucagını söylemişti boy uzaması kilo alımını etkiliyor çişli bez sayısı ve bebeşin keyfi yerindeysen kendinize dert çıkarmayın derim🙏🏻
Eşim de öyle diyor kendine dert arama bosuna gayet sağlıklı diye de, başak burcu ve pimpirikli olmak çok zor 🥲😁
Fatma A. U.

Fatma A. U.

19 Mart 2026 22:38
Gayet iyi maşallah boşuna dert ediyorsunuz
D

Derya ..

19 Mart 2026 22:39
Fatma Albina U
Gayet iyi maşallah boşuna dert ediyorsunuz
İlk ay çok kilo alıp ikinci üçüncü ayda azalması beni düşündürmüştü
Fatma A. U.

Fatma A. U.

19 Mart 2026 22:41
Derya
İlk ay çok kilo alıp ikinci üçüncü ayda azalması beni düşündürmüştü
Hiç düşünmeyin kızınızın maşallah kilosu gayet iyi diğer aylarda 500 Gr alacak hazırlıklı olun normal her ay bir kilo alda 12 ayda 12 kilo yapar

Kilo iyi bişey değil zaten sağlıklıysa neşeliyse herşey çok güzel demektir
D

Derya ..

19 Mart 2026 22:42
Fatma Albina U
Hiç düşünmeyin kızınızın maşallah kilosu gayet iyi diğer aylarda 500 Gr alacak hazırlıklı olun normal her ay bir kilo alda 12 ayda 12 kilo yapar

Kilo iyi bişey değil zaten sağlıklıysa neşeliyse herşey çok güzel demektir
Çok şükür keyfi sağlığı yerinde o halde ben kafama takmayayım. Teşekkür ederim ☺️
Fatma A. U.

Fatma A. U.

19 Mart 2026 22:43
Derya
Çok şükür keyfi sağlığı yerinde o halde ben kafama takmayayım. Teşekkür ederim ☺️
Anne olmak zaten zorken kendinize daha da zor şeyler yapmayın sağlıkla büyütün bebişinizi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir