3 Aylık Kabızlık

74 görüntüleme
A

Aydanur A.

15 Aralık 2025 22:46
Bebeğim4-5 günkaka yapmıyor gaz çıkışı var fakat ben onu bu durumun rahatsızettigini düşünüyorum doktoru süte zeytinyaği karıştır dedi başkatavsiyesi veya başına gelen var mıbu durumdan temelli nasıl kurtuluruz sadece anne sütü alıyor
S

Sena S. ..

15 Aralık 2025 23:42
Bende bunu yaşadımben probiyotikiceren mama aldımboyle durumlarda veriyorum biraz oyun oynuyoruz sonra kendisi yapıyor çokdegil benim şuan 4 aylık 90 ml yapıyorum
M

Meltem B.

16 Aralık 2025 00:16
Sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar kaka olmaması durumu normal diye biliyorum bebeğiniz kaka yaptığında dışkısı sert topak topak değilse bence müdahale etmeyin biz yanlış yönlendirme sonucu fitil kullandık o süreçte ve aşırı pişmanım şuan bebeğim 7 aylık katı gıdaya başladık anne sütü hala devam ediyor 3 4 günde bir yapıyor kakasını sizin de zamanla düzelecektir birde probiyotik damla kullandık onunda faydasını gördük eğer katı bir şekilde dışkılamıyorsa müdahale etmeyin zamanla düzeliyor
A

Aydanur A.

16 Aralık 2025 07:39
Evet katı şekilde değil ama doktoru bize 5 gün kaka yapmazsa fitili vermemiz gerektiğini söyledi ve bebeğimin çok rahatsız olduğunu düşünüyorum kaka yapamayınca kendini sıkıyor çünkü biraz problemi gibi değil farklı bir sıkma bir de gazı oldukça çok fazla kokuyor sizinkinde böyle bir sorun var mıydı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir