3 Aylık Hırıltı

87 görüntüleme
S

Sümeyye Y.

24 Şubat 2026 06:47
Merhaba oğlum 3 aylık hep hırıltılı ses çıkarıyor uyurken, uyanıkken. hasta değil herhangi bir sıkıntı yok. Nerdeyse doğduğundan beri bu şekilde sizce nedendir ?
G

Gülnar G. A.

24 Şubat 2026 06:55
Takviye kullanıyor musunuz? Benim bebeğim de de olmuştu 1 aylıkken. Çinko başlamıştık sonra oldu. Sanırım o boğazına ve genzine yapışmaya başlamıştı ben onu kestim bir süre sonra düzeldi bu arada odanın da nemine çok dikkat etmek gerekiyor
T

Tuğba Y.

24 Şubat 2026 07:31
Reflüsü var mı reflü de bebeklerde hırıltı yapıyor
S

Sefanur T.

24 Şubat 2026 09:52

Tuğba Yücel

Reflüsü var mı reflü de bebeklerde hırıltı yapıyor

Evet benim bebeğimde reflü vardı ilk 3 ay hasta olmamasına rağmen hırıltısı oluyordu şu an 5 aylık geçti çok şükür. Oda nemi ve sıcaklığı, odada toz tutacak bir şeyin olmaması da önemli.
Ş

Şeyma Ö.

24 Şubat 2026 10:14
Benim bebeğim 4 buçuk aylık bizde de aynı hırıltı var doğduğundan beri ve laringomalazi teşhisi kondu bi kbb doktoruna gitmeni öneririm
S

Sümeyye Y.

24 Şubat 2026 13:11
Reflusu yok ve d vitamininden başka bir şey kullanmıyoruz henüz, yarın rutin kontrolü var doktora soracağım. Teşekkür ederim
S

Sümeyye Y.

26 Şubat 2026 16:06

Şeyma Özkan

Benim bebeğim 4 buçuk aylık bizde de aynı hırıltı var doğduğundan beri ve laringomalazi teşhisi kondu bi kbb doktoruna gitmeni öneririm

Doktor bizede bunun olabileceğini söyledi, video ses kaydı atıp hirilti sesini duymak istedi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir