3 Aylik Gündüz Uyku

76 görüntüleme
N

Nergiz G. ..

12 Haziran 2025 20:11
3 aylık bebeğim icin gündüz uyku tablosunu bilmiyorum yardimci olurmusunuz
C

Canan B. ..

12 Haziran 2025 20:34
1 saat aralıklarla uyutabilirsiniz akşam uykusuna da 1.30 saat aralık yani kısaca uyandı emzirme veya mama alt değiştirme tumy time etkinlik sonra uyku bu düzenle ilerleyebilir siniz ben bu şekilde uyguladım
S

Seda A.

12 Haziran 2025 20:42
Ben bi tablo olması gerektiğini düşünmüyorum ve taze anne olarak size tavsiyem kesinlikle bebeğinizi gözlemlemeniz. Üç aylık bir bebeğin uyanık kalma süresi 1 saat ya da en fazla 1,5 saat oluyo eğer uykusunu alamadıysa belkide daha az. O yüzden bebeğinizin işaretlerini kaçırmayın. Sadece uykudan önce bazı rutinleriniz olursa bu hem bebişi rahat güvende hissettiriyo hem de bi düzen oluşmasında size yardımcı oluyo.kundaklamak gibi uyku arkadaşı yerine kokunuzu alabiliceği bi örtü gibi ya da uykudan önce bi alt değiştirme gibi emzirmekte olabilir ama yatırırken sizden ayrıldığını anlayıp uyanabilir. Kaçta uyandığı ne etkinlikler yaptığı hepsi etkiler o yüzden akışta bebeğinize göre yol alın
N

Nergiz G. ..

13 Haziran 2025 00:55
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir