3 Aylık Bebeyle Denizzz
89 görüntüleme
İ
İlayda N. ..
18 Temmuz 2025 10:23
Bebeğim 12 gün sonra 3 aylık olucak 3 aylık olunca tatil planımız var Bursa’dan İzmir’e denize ama tedirginliklerim var acaba hasta olur mu denize soksam bisey olur mu orda sürekli ağlarsa günümüz mahvolursa gibi düşünceler var sizce ne yapmalıyımm denize giden anneler burdamısınızz
S
Semanur Ş.
18 Temmuz 2025 10:25
Suyun sıcaklığıda önemli ege denizi genellikle soğuk olur aslında hocamız 6 aylıktan önce çok önermiyor ama deniz havuza göre biraz daha kabul görülebilir çok uzun durdurmayın denizde sonrasında kuruladıktan sonra üzerini değiştirin hemen bir şey olmaz
H
Halise Ü.
18 Temmuz 2025 10:28
Benim bebeğim de iki buçuk aylıkken götürdüm havuza kesinlikle sokmadım denize de mambobaby deniz yatağı var yenidoğan bebekler için onun içerisinde koyup beş on dakika tuttum fotoğrafını çekip çıkardım. Güneş kremini bolca sürdüm ve uv ışınlarından koruyan tulum mayo giydirmiştim. Sudan çıkardıktan sonra hemen mayo ve mayo bezini indirip panço giydirdim odaya gider gitmez de duş aldırdım.
İ
İlayda N. ..
18 Temmuz 2025 10:28
Semanur hanım öncelikle teşekkür ederim yorumun için bu denizlerde bebek simidi oluyor ya bebek suya temas etmiyor onla sokarım zaten büyük ihtimalle sokarsam da sadece ayaklarını

Ayça K. A.
Hemşire
18 Temmuz 2025 13:51
Bir hemşire olarak ben 3.5 aylık bebeğimi denize ya da havuza sokmadım. Henüz kendi vücut sıcaklıklarını ayarlayamıyorlar. Hypotermi geçirebilirler ayrıca 6 ay altında bebeklere güneş kremi kesinlikle kullanılmaz. Bebeği gölgede bile olsa güneşin tepede olduğu saatlerde dışarı çıkartmayın lütfen. Tatili eşimle paslaşarak yapıyoruz biri denize girerse diğeri bebek bakıyor çocuğunuz hastalanırsa tatiliniz zehir olacağı için ayrı ayrı takılma pahasına bence havuz / denizle henüz tanıştırmayın bir çok hekimin görüşü de bu yönde zaten