3 Aylık Bebek Uyku

164 görüntüleme
B

Buse

29 Nisan 2026 22:25
Haftaya 2 ay bitiyor yani bu bebek üç aylık sayılır uyku o kadar az ki gece uykusundan da 2 saate bir uyanıyor gece 2/3 gibi uyanırsa da geri uykuya dalması çok zor aynı durumda olan var mı neler yapmalı
Ş

Şeyma E.

29 Nisan 2026 22:27
Benim kızım 4 aya kadar iki saatte bir uyanırdı büyüdükçe düzeldi yapacak bi şey varmıydı bilmiyorum
B

Buse

29 Nisan 2026 22:28
Ve uyandığında da ful karnı doyacak emmiyor kucak alıp uykusunu açtığım için de uykusu geri dalması zorlaşıyor
E

Eda A.

29 Nisan 2026 22:39
Ayni inanki 3 ay 11 gunluk miz miz ne o uyudugundan bisey anliyor nede ben surekli sesine kalkiyorum saniyelik uyanmis oluyp geri yatiyo ama sabaha kadar 20 kere uyaniyo
Hatice C. .

Hatice C. ..

29 Nisan 2026 23:26
Bu aylar böyle sık uyanmaya sebep çok anneyi yanında isteme, acıkma, oda ısısı, bazen kıyafetinden rahatsızlık liste uzuyor 8aylığız gece sık sık kalkrığımız oluyo yine
M

Miray S.

29 Nisan 2026 23:44
Haftaya 2 ay doluyorsa bebis 3 aylık sayılmaz 2 aylık sayılır, doldurduğu ay söylenir. Beslenmek için 2 saatte bir uyanması normal henüz bu uyku düzeni beklemeyin, benim bebeğim de 3 ayını doldurdu gece 3.5 saatte bir uyanıp emiyor tekrar uyuyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir