3 Aylık Bebek Uyku

83 görüntüleme
G

Gamze Ç.

3 Nisan 2026 09:50
Merhabalar arkadaşlar bebeğim 70 günlük 3 aya doğru gidiyor gaz sancılarından dolayı hep kucakta sallanarak dik pozisyonda uyuduk bazen de göğsümüzde uyudu. Şimdilerde daha rahat gazını çıkarıyor. Size bir şey sormak istiyorum bel rahatsızlığım var kucakta sallamak zor geliyor ayakta sallamaya mı geçmeliyiz? Alışır mı? Ayakta sallamanın zorluğu neler? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
S

Seyhan K.

3 Nisan 2026 10:12
Ben bebeğimi kucakta yavaş yavaş sallıyordum

Git gide azalttım özellikle 4. Ay atağından sonra tamamen azalttım şimdi gene kucağımda ama sadece yüzünü felan saçlarını okşuyorum ve öpüyorum sonra uyutuyorum.

Ama hep kolumun altında bir Müslin bezi var hem terini alsın diye hemde yatağına bıraktığımda soğukluktan dolayı uyanmasın diye

Şükür bu şekilde güzel uykuları var

Diş veya başka bir durum olmadığı sürece gece 1 bazen 2 beslenme olurdu

Şimdi 10. Ay 20 günlük gece kesintisiz yatıyor
G

Gamze Ç.

3 Nisan 2026 10:26

Seyhan Kaplan

Ben bebeğimi kucakta yavaş yavaş sallıyordum

Git gide azalttım özellikle 4. Ay atağından sonra tamamen azalttım şimdi gene kucağımda ama sadece yüzünü felan saçlarını okşuyorum ve öpüyorum sonra uyutuyorum.

Ama hep kolumun altında bir Müslin bezi var hem terini alsın diye hemde yatağına bıraktığımda soğukluktan dolayı uyanmasın diye

Şükür bu şekilde güzel uykuları var

Diş veya başka bir durum olmadığı sürece gece 1 bazen 2 beslenme olurdu

Şimdi 10. Ay 20 günlük gece kesintisiz yatıyor

Detay verir misiniz ayakta hiç sallamadınız mı
S

Seyhan K.

3 Nisan 2026 11:06
Hayır hiç sallamadım çünkü biz sürekli arabayla uzun seyahat yapıyoruz ve iş gereği sürekli şehir ve ev değişiyoruz bunu düşünüp ayakta sallamadım ve kendime ve bebeğime yaptığım en büyük iyilik bu oldu

Kucağımda anne kokusu yeterli

Bide özellikle uyku aralıklarına dikkat ettim

İlk dört ay gündüz ayrı gece ayrı yerde yatıyorufum

Gece gündüz farkını iyice anlasın diye
B

Beyza

3 Nisan 2026 23:39
Pilates topu dene benimkide kucakta uyuyor çareyi pilates topunda buldum
G

Gamze Ç.

4 Nisan 2026 01:13

Beyza

Pilates topu dene benimkide kucakta uyuyor çareyi pilates topunda buldum

Dışarda napcaz
B

Beyza

4 Nisan 2026 01:15

Gamze Çelik

Dışarda napcaz

Ben gittigim heryere götürüyorum evlere yani kim ne derse desin umrumda değil belim çok agrıyo çünkü taşıyamıyorum parkta bahçede de pusetin içinde duruyo

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir