3 Aylik Bebek Losyon Önerisi

1376 görüntüleme
M

Merve

8 Haziran 2026 16:33
kızlar bebegmin cildi yüzü braz kuru. onerebilecegnz temz icerikli losyonlar var mi? pek kullanmak istememistm acikcasi ama ihtiyac var gbi
Göktenur B.

Göktenur B.

8 Haziran 2026 16:49
Bioderma atoderm intensive baume dermatoloji doktorumuz önermişti bebeğim 3 aylıkken kullanmaya başladık biz
M

Merve

8 Haziran 2026 16:57
Göktenur Bektaş
Bioderma atoderm intensive baume dermatoloji doktorumuz önermişti bebeğim 3 aylıkken kullanmaya başladık biz
bakym hemen tesekkur ederm. her banyodan sonra uyguluyor musunuz
Göktenur B.

Göktenur B.

8 Haziran 2026 17:10
Merve
Evet her banyo sonrası uyguluyorum hatta gün içinde bile sürüyorum bazen yüzü çok kuru geliyor extra gün içinde tekrarliyorum iki oğlum var ikisininde cildi hasas atopik eğilimi var çok memnunum ben genel olarak Biodermanin şampuanıni felan da kullanıyorum çocuklar için biraz pahalı ama ürünleri oldukça bereketli 6 ayda anca bitirdik kremi iki çocukta
N

Nur ..

8 Haziran 2026 17:21
Bebeğim doğdu doğalı ecowell losyon kullanıyoruz çok memnunum
M

Merve

8 Haziran 2026 22:58
Göktenur Bektaş
Evet her banyo sonrası uyguluyorum hatta gün içinde bile sürüyorum bazen yüzü çok kuru geliyor extra gün içinde tekrarliyorum iki oğlum var ikisininde cildi hasas atopik eğilimi var çok memnunum ben genel olarak Biodermanin şampuanıni felan da kullanıyorum çocuklar için biraz pahalı ama ürünleri oldukça bereketli 6 ayda anca bitirdik kremi iki çocukta
tesekkur ederm aciklamanz icin 勺
M

Merve

8 Haziran 2026 22:58
Nur 🌸
Bebeğim doğdu doğalı ecowell losyon kullanıyoruz çok memnunum
ona da bakaym tesekkur ederm
A

Ayşe K.

Premium Üye
21 Temmuz 2026 20:07
Babyton da çok güzel tavsiyemdir
E

Esma B.

13 Ağustos 2026 14:21
Babe marka nemlendirici kullanıyorum çok memnunum 500 ml 1000 lira civarı bereketli ama
C

Ceren c.

14 Ağustos 2026 16:12
Merve
Bende bunu kullanıyorum doktor önerdi çok memnun kaldım ilk aylar herdustan sonra kullandım sonradan unuttum sjjsjs
Duygu B. B.

Duygu B. B.

4 Eylül 2026 00:43
Mustela stelatopia kullanıyoruz biz atopik cilt için
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir