3 Aylik Bebek Kac Saatte Bir Beslenmeli

47 görüntüleme
M

Melisa

4 Mart 2026 00:53
3 aylik olan bir bebek kac saatte bir beslenmeli kac cc mama verilmeli
M

Meltem P.

4 Mart 2026 01:20
Mama kutularının arkasında aylara göre ölçek bilgisi yer alıyor . Tabi bebekten bebeğe değişebiliyor içeceği miktar. ben kendi çocuklarımı yenidoğan döneminde sadece 3 saate bir besledim sonrasında gece bile uyuyorsa beslenmek için uyandırmadım , ihtiyaçları olduğunda kendileri uyandı ise besledim bebeğinizin özel bi durumu yok ise tabi çünkü benim çocuklarımın kilo alımı vs gayet iyiydi . takipli olduğunuz doktorunuza danışarak gelişimine kilo alımına bakarak doğru yönlendirmeyi yapar 🌸
M

Melisa

4 Mart 2026 01:52

Meltem Pınar

Mama kutularının arkasında aylara göre ölçek bilgisi yer alıyor . Tabi bebekten bebeğe değişebiliyor içeceği miktar. ben kendi çocuklarımı yenidoğan döneminde sadece 3 saate bir besledim sonrasında gece bile uyuyorsa beslenmek için uyandırmadım , ihtiyaçları olduğunda kendileri uyandı ise besledim bebeğinizin özel bi durumu yok ise tabi çünkü benim çocuklarımın kilo alımı vs gayet iyiydi . takipli olduğunuz doktorunuza danışarak gelişimine kilo alımına bakarak doğru yönlendirmeyi yapar 🌸

O da duruma gore dedi belli bir standart vardır belli olmuyor bazen emzirme cok iyi bazen sütüm az

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir