3 Aylık Bebek İdrar

86 görüntüleme
G

Gülendam ..

2 Aralık 2025 08:47
Bebeğim 3 Aylık anne sütü alıyor dün gece uyumadan önce bezini değiştirdim saat 3 te bezi kuruydu sabah 7 de hala kuruydu bezi sonrasında yaptı bu seferde bezi pespembe idrarıyla dolmuş emme süresi 5 dk sürüyor emdikten sonra fazlasını çıkarıyor ama yetersiz mi geliyor bilemiyorum kilosu da 5800 doktorum kilosunada iyi dedi 3 gün önce rota virüs aşısını yaptırdım onun etkisi olabilir mi yardımcı olurmusunuz
Betül .

Betül ..

2 Aralık 2025 08:48
@Fatma Tanrıöver
Betül .

Betül ..

2 Aralık 2025 08:49
@Ayça Karamehmetoğlu Arıkan
Betül .

Betül ..

2 Aralık 2025 08:53
@Osman Gönülal
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

2 Aralık 2025 09:05
Merhaba rota virüs aşısının böyle bir etki yapacağını düşünmüyorum bezdeki kaka değilde sadece pembe idrarsa beslenememis olma olasılığıyuksek birde idrara yolu enfeksiyonu da kusma ile belirti gösterebilir. Yani yeni gelişen bor kusmaniz ve pembe idrarıniz varsa bir uzmana tekrar muayne olmanızı tavsiye ederim. Eğergun içindeidrari düzelmişve kusma yoksa beslenmeyi gözdengecirim bebeklerde idrar takibi için sayfama göz atabilirsiniz https://www.instagram.com/uzman_pediatri_hemsiresi?igsh=ZG1idXU5dTI2emc=
H

Hasret Ö.

2 Aralık 2025 09:32
Aynı aylarda benimde bebeğimde bunun gibi bir sorun vardı. Erkek bebeğim sünnet derisinin altında enfeksiyon olmuş ondan azalmış idrarıve rengi turuncu gibiydi bizimde.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir