3 Aylık Bebek Gündüz Uyumuyor

137 görüntüleme
F

Feyza N. Y. D. ..

22 Aralık 2025 19:57
Bebeğim 3 aylık ve gündüz uykusu neredeyse hiç yok gözünü kapatıyor arkamı dönüyorum açıyor gözünü. Dalamıyor uykuya sonra huzursuz oluyor. Ne yapmam gerekiyor
Aysel K.

Aysel K.

22 Aralık 2025 20:01
Bagzı bebekler bebekliğini uyumadanda geçiriyorlar malesef bir ağrısı mı var oda sıcaklığı iyi mi gibi şeylere bir bakın
İ

İrem Ö. ..

22 Aralık 2025 20:05
2 buçuk aylığız bizde de durum aynı, kucağımda uyuyor bıraktığım an uyanıyor
E

Elif D. A. ..

22 Aralık 2025 20:12
Aynı durum bizde de var . Ayağımda sallayıp uyutuyorum. 2 saat ayağımda uyuyor . Bazen uykudan uyanıyor 25 dakika sonrasında, 40 dakika daha sallıyorum bazen tekrardan uyusun diye
E

Elif D. A. ..

22 Aralık 2025 20:13
Ama bı buçuk saat ayakta kalırsa veyabiraz daha fazla, daha rahat uykuya çabuk dalıyor yorulmuş oluyor sallarken uykuya direnip ağlıyor. Ama yine ayağımdan indirince uyanıyor. Bir an önce 4.ayini doldursa da uyku eğitimine başlasak
G

Gülbahar D.

23 Aralık 2025 06:50
Karnının yüzde yüz tok olduğuna emin olun aç bebek asla uyumuyor. Beşiğe koyunca hemen uyanır. Göğsünüzde uyur ortamın rahatlığı onu uyutur.
F

Feyza N. Y. D. ..

24 Aralık 2025 19:31
Sürekli göğsümde uyuyor zaten. Karnı da aç değil de işte göğsümden indirdiğim an uyanıyor. Bi de kolik bi bebek sürekli sancıları oluyor. Kullandığınız gaz damlaları hangileri acaba
Ş

Şeyma Y. ..

25 Aralık 2025 03:23
Benim bebeğim de 3 buçuk aylık ve dediğini gibi gündüz uykusu çok az varla yok arası uyku sıkıştırıyor ağlıyor ve bir türlü dalamıyor sabahtan akşama kolumda sallaya sallaya bir oldum tükendim resmen
F

Feyza N. Y. D. ..

26 Aralık 2025 13:33
Çok iyi anlıyorum seni Allah yardımcın olsun. Doktoruna götürdüm bırak uyumasın dedi büyüme hormonu gece salgılanıyor gece uyumasına bak dedi de bilemedim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir