3 Aylık Bebek Geniz Akıntısı

102 görüntüleme
Feruze K.

Feruze K.

9 Şubat 2026 02:56
Bebeğimde geniz akıntısı var gibi, hırıltılı nefes alıyor, sanki burnundan nefes alamıyor da tıkanıyor. Kustuğu zaman mukuslu ve bazen kakası da mukuslu geliyor. Serum fizyolojik uyguluyorum sonra burun aspiratörüyle çekiyorum ama geçmiyor. Özellikle yatarken oluyor, reflü yatağı da kullanıyorum ama yine oluyor bilemedim, böyle bir sorun yaşayan var mı ?
Y

Yeter A.

9 Şubat 2026 04:15
Bebegınde balgam varsa bunu kusmayla ve kakayla atıyorlar bazen. Buda kakanın mukuslu olmasına sebep oluyor. Kustuğunda dikkatli bak balgamlumı dıye. Aspırarorle çekerken cok derinlere sokma ve bence gerekmediği sure kullanma . Benım bebekte öyleydı ben abartmıştm kullanmayı .bı ıkı gün bıraktm kendıliğinden gectı. Tabı o zaman hastalığın 5 gününde falandk .Kac aylık bilmiyorum ama 6 aydan küçükse geçmezse doktora götür.
Feruze K.

Feruze K.

9 Şubat 2026 05:35
Peki teşekkür ederim 3 aylık @Yeter Akan
H

Hayriye K.

9 Şubat 2026 08:55
Aynı sorunu bizde yaşıyoruz dr burnu gelişiyor normal dedi korkulacak bir şey olmadığını söyledi
B

Beyda Ş.

10 Şubat 2026 11:48
Aynı sorun şuan 2 aylık bebeğim de var serum fizyolojik damlatıyorum ama enjektörle yıkasak daha mı iyi olur balgamı atamıyor hasta da değil neden oluyor anlamadık kaksında da aynı şekilde mukus var
Y

Yeter A.

12 Şubat 2026 02:20
Yıkama yapın bence net balgam varsa ama çünkü yumusatıyor atmasını veya kurmasını sağlıyor benım bebegıme yaptığımda kusmayla atardı genelde. Ama cok sık sık yapmıyordum balgamı onu rahatsız edecek sekıldeyse yapysm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir