3 Aylık Bebek Gece Beslenmesi

221 görüntüleme
E

Esra D. ..

20 Temmuz 2025 01:57
Merhaba bebeğim 2.ayın ortalarından bu yana geceleri daha uzun uyumaya başladı şu an 3 aylık. Örneğin saat 22 civarlarında emzirdiğimde sabah 5e kadar uyuyabiliyor. Uyandırmıyorum ancak son kontrolümüzde kilo alımımızın azaldığını gördük. Ne yapmalıyım gece uyandırıp beslemeli miyim? 35. Haftada 2100 gram doğmuştu ve kilo almaya ihtiyacı var şu an 3. ayda olmasına rağmen 4400 gram
N

Neslihan K. D.

20 Temmuz 2025 02:05
Benim bebeğim 4.5 aylık kilosu normal Geceleri genelde 6 7 saat aralıksız uyuyor. O uyanmazsa ben mutlaka 6 saatte bir emziriyorum doktorumuz söylemişti. Bence sizde uyanmıyorsa bile belirli aralıklarla besleyin
S

Sevinç S.

20 Temmuz 2025 03:22
Nasıl 6 7 ssat uyuyır benimki 8 aylık geceleri sürekli uyanıyor meme istiyor
E

Esra D. ..

20 Temmuz 2025 03:54
Acaba ben de 6 saat beklemeli miyim yoksa daha erken 3 saat gibi aralıklarla mı beslemeliyim
Yaren İ. K.

Yaren İ. K.

Uzman Klinik Psikolog

20 Temmuz 2025 03:57
Rüya beslenmesi yapabilirsiniz, bebeğinizi uyandırmadan bir beslenme ekleyin
Amine D.

Amine D.

Ebe

20 Temmuz 2025 19:49
Bebeğinizin kilo alımı gayet güzel prematüre doğmasına rağmen 5. Ay kilosuna ulaşmış. 5. Ayda doğum kilosunun 2 katına ulaşması beklenir siz ulaşmışsınız. Ama yine de içiniz rahat etmiyorsa sütünüzün devamlılığını ve göğüslerinizin de rahatlayıp bebeğinizin de kilo alımının devam etmesi adına uyandırmadan emzirebilirsiniz
E

Esra D. ..

21 Temmuz 2025 05:09
İki katına 5. ayda ulaştığını bilmiyordum. Teşekkür ederim içim rahatladı. Aksi taktirde kafama çok takılıyordu. Meme reddi yaşadık ve mama veriyordum sadece geceleri memeyi rahat alıyor o yüzden sütümün devamlılığı etkileniyordu. Umarım bu şekilde geceleri de olsa en azından emzirmeye devam edebilirim.
Amine D.

Amine D.

Ebe

22 Temmuz 2025 18:50
5. Ayda 2 katına ulaşması normal kabul edilir. Kimi bebek siz gibi önden ulaşır o değere. Kafanıza hiç takmayın büyüyorlar çabucak. İlk 3 ay kilo alımı daha hızlı oluyor sonrasında yavaşlıyor bu da normal bi durum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir